Nieuwe verkoop-stimulerende acties introduceren?

Persbericht geplaatst door online op 18-06-2014

Bent u opzoek naar het juiste loyaliteitsprogramma om uw verkoop te stimuleren? Sparco is de ervaren loyalty specialist. Wij helpen u om uw bestaande klanten te behouden en deze actief te binden aan uw organisatie. Dit doen wij door middel van doelgerichte loyalty oplossingen.

Wij denken oplossingsgericht met u mee, dit doen wij door een flexibele- en open werkwijze te hanteren. De structurele marketing-inspanning geeft meer inzicht in uw klanten. Voor het loyalty program maken wij gebruik van Webcentives.

Door te weten wie uw klanten zijn en welke producten zij aanschaffen, kunt u merkvoorkeur creëren en de aankopen stimuleren. Het Webcentives Kortingsparen concept is de online loyalty oplossing. Deze oplossing leidt tot inzichten bij het vergaren van waardevolle klant- en marktinformatie.

Wilt u uw sales- en marketingdoelstellingen realiseren en merkvoorkeur creëren, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft?

Neem dan contact op met Sparco International. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: +31(0)356470822, ook kunt u ons een mail sturen naar: info@sparco.nlOns kantoor is gevestigd aan de Oostergracht 8, te Soest. Voor meer informatie bezoek dan onze website: http://sparco.nl