Nieuwe website voor Select Plus

Persbericht geplaatst door SelectPlus op 22-10-2012
Nieuwe website voor Select Plus

Deze week is de nieuwe website van Select Plus live gegaan.

Select Plus is een moderne franchiseformule binnen de uitzendbranche die zich heeft gespecialiseerd in de diensten: uitzenden, payrollen, detacheren en recruitment.

Select Plus onderscheidt zich in de markt met een compleet dienstenpakket en een vernieuwende werkwijze. Vernieuwend omdat de ondernemers van Select Plus dankzij een partnership met Payroll Select niet gehinderd worden door tijdrovende back office werkzaamheden. Door het partnership worden ze in staat gesteld om zich om zeer persoonlijke en betrokken wijze volledig te focussen op de juiste match.

Met de nieuwe website, die in samenspraak met de franchisenemers van de formule tot stand is gekomen, wil Select Plus haar positie als kwalitatieve speler in de markt verder versterken.

Met de komst van de nieuwe website introduceert Select Plus ook een nieuwe pay-off: “Gedreven door ondernemerschap”. Met deze krachtige one-liner wil Select Plus haar onderscheidend vermogen ten opzichte van alle andere uitzendbureaus nog eens extra benadrukken.

Bekijk de nieuwe website op: http://www.selectplus.nl

deel deze pagina: