Nieuwe webwinkel kinderkleding

Persbericht geplaatst door Joko kinderkleding op 09-07-2011
Nieuwe webwinkel kinderkleding
Persbericht Nieuwe webshop met kinderkleding en babyartikelen

Rotselaar- Sinds kort hebben Hans en Katia een kinderkledingwebwinkel geopend.

Je vindt er kinderkleding tot 12 jaar en babyartikelen.

Hoe het begonnen is.

Sinds ik zelf kinderen heb vind ik het belangrijk dat mijn kleine deugnieten leuke kwaliteitsvolle kleding dragen die mooi blijft na het vele wassen van het ravotten. Degelijke kleding kost dikwijls veel geld en zo is het idee gekomen om zelf een webwinkel te openen met merkkleding die een pak goedkoper is. Vroeger kocht ik zelf kleding voor mijn kinderen via het internet. Het gemak van online shoppen sprak me erg aan, bestellen vanuit je luie zetel, geen drukte in het stad om te gaan winkelen en toch een uitgebreide keuze hebben. Hans is dan begonnen om zelf een webwinkel te maken, terwijl ik de collecties uitkoos. Zo is joko kinderkleding ontstaan.

Onlangs zijn we uitgebreid met babyartikelen zoals waskussenovertrekken, speelgoed, verzorgingstassen en zoveel meer. Zo kunnen klanten bij ons ook een geboortelijstje leggen.

We bieden grote merken aan voor kleine prijsjes.

Merken

Enkele van onze merken zijn Vinrose, imps&elfs, river woods. Stuk voor stuk merken die gerant staan voor degelijke kwaliteit.

Bewust houden we alles zo goedkoop mogelijk omdat we van het idee zijn dat degelijke kinderkleding niet altijd zoveel hoeft te kosten.

www.joko-kinderkleding.be

Info:

Hans&Katia Ombelets-Vermeulen

URL: www.joko-kinderkleding.be

Mail1: hans.ombelets@joko-kinderkleding.be

Mail2: katia.vermeulen@joko-kinderkleding.be

Adres: Stationsstraat 31

3110 Rotselaar

deel deze pagina: