Nieuwe workshops bij Galerie de Voorst

Persbericht geplaatst door Riek op 01-04-2012
Nieuwe workshops bij Galerie de Voorst

MARKNESSE: Bij Galerie de Voorst worden voor lente en zomer weer nieuwe workshops gegeven in het maken van tuinbeelden, tuinschilderijen/panelen. Dit is mogelijk in het atelier en op elke gewenste locatie.

Er zijn weer een aantal leuke workshops voor het maken van een tuinbeeld met Powertex en Stone art naar eigen wens en idee. Ook kunt u met de Powertex schitterende schilderijen en panelen maken voor binnen en buiten zodat u ook de tuin of balkon weer gezellig aan kunt kleden.

Of een mooie mozaïek decoratie maken in combinatie met bovenstaande technieken.

Ook zullen er weer een aantal workshops worden gegeven bij Kwekerij Joosten te Rutten. Zo zal er onder andere een klaproos, Iris, Haan of daglelie geschilderd gaan worden.

Lijkt het u leuk om ook zelf uw creatie of schilderij te ontwerpen ook daar kunnen wij u bij helpen. Kom vrijblijvend bij ons in het Atelier kijken wat er allemaal mogelijk is. En heeft u geen zin om het zelf te maken dan kunnen wij dat ook voor u doen. Voor meer info: Riek van de Bor, Oudeweg 65, Marknesse, info@galeriedevoorst.nl, tel. 0651317752.

Voor de redactie:

U bent ook van harte welkom bij ons in het atelier om zelf te komen kijken wat wij allemaal doen.

deel deze pagina: