Nieuws in DHZ: SchilderStrak

Persbericht geplaatst door arnebodil op 24-03-2011
Nieuws in DHZ: SchilderStrak

Vanaf eind maart zijn alle glasdeuren binnen de Basic lijn van Arne & Bodil voorzien van een speciale afplakfolie: SchilderStrak. We hebben speciaal voor deuren met glas het unieke SchilderStrak ontwikkeld. Nooit meer de deur afplakken, dat heeft Arne & Bodil al voor je gedaan.

Hoe eenvoudiger en sneller een deur gebruiksklaar is, des te gemakkelijker dat voor u is. Daarom heeft Arne & Bodil - specifiek voor deuren met glas uit de Basic-lijn - het unieke SchilderStrak ontwikkelt. Alle glasdeuren uit de Basic lijn van Arne & Bodil zijn standaard voorzien van deze afplakfolie.

Zodra je de deur in huis hebt, kan hij zo worden afgehangen. Doordat de deuren van Arne & Bodil al zijn voorbehandeld met hoogwaardige grondlak, over een Nemef slot en noodzakelijke boringen beschikt, kun je na het schuren, direct aan de slag om de deur in jou gewenste kleur te schilderen. Zonder het glas te raken! Na het schilderen verwijder je eenvoudig de afplakfolie van het glas en zie je meteen een mooi én strak eindresultaat!

Arne & Bodil SchilderStrak is exclusief verkrijgbaar bij KARWEI. Leverbaar vanaf eind maart .

Noot voor de redactie
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

E-mail: info@arne-bodil.nl

Website: www.anderedeur.nl www.arne-bodil.nl

deel deze pagina: