Nova Ligna

Persbericht geplaatst door novaligna op 28-01-2017
Nova Ligna
Eindelijk… een nieuw soort fantasy
"Een verhaal dat ik in één keer wil uitlezen."

Onlangs is het nieuwe boek verschenen van Wouter Manders. Nadat de jeugdschrijver op zijn 14e jaar zijn eerste boeken op de markt bracht, besloot hij dat het tijd werd voor een nieuw verhaal. Nova Ligna heet zijn pas aangekondigde "trilogie". Het eerste deel heeft de titel "de perkamenten van de keizer" (ISBN: 9789492182975). Nadat Wouter enkele jaren achter zijn computer heeft gezeten, kan hij met trots aankondigen dat het boek sinds december 2016 in heel Nederland te koop is.

Een evenwichtige mix van realisme en fantasy
Het meest indrukwekkend is dat Wouter in zijn boek een nieuw soort fantasy heeft weten te creëren.
"Het is een mix van de gebruikelijke fantasy met realiteit van onze eigen wereld," zoals hij vertelt. Het verhaal speelt zich af tijdens een verstreken tijdperk in de geheimzinnige wereld Nova Ligna. De vier keizerrijken die op het continent regeren zijn op zoek naar een mysterieus voorwerp, dat reeds in aloude legendes werd beschreven. Maar waar is men nu precies naar op zoek en waarom wil men dat voorwerp zo graag hebben? Deze brandende vragen worden in de paperback beantwoord. De fantasyliefhebber zal worden gegrepen door dit intrigerende en meeslepende verhaal. Dat dit verhaal door iemand van 18 jaar is geschreven maakt het alleen maar unieker.

Een bezoek aan zijn site mag hierbij dan ook niet worden overgeslagen. (www.novaligna.weebly.com). Neem een duik in deze wereld en maak kennis met dit letterlijk grensverleggende verhaal. Wie eenmaal begonnen is met lezen, zal betoverd raken en uitkijken naar de volgende twee delen…
deel deze pagina: