NRV Holiday lanceert tabletmagazine VER Jordanië

Persbericht geplaatst door Moonfish Text & PR op 19-10-2012
NRV Holiday lanceert tabletmagazine VER Jordanië

NRV Holiday introduceert tabletmagazine VER Jordanië
Inspirerend digitaal reismagazine biedt tips, nieuws en achtergronden


Op 19 oktober 2012 lanceert reisorganisatie NRV Holiday VER Jordanië, een inspirerend digitaal magazine dat speciaal is ontwikkeld voor de tablet en smartphone. Met dit reismagazine wil NRV het sprookjesachtige Jordanië op een andere manier belichten dan dat de traditionele reisgidsen dit doen. Door te kiezen voor een tabletmagazine, kan NRV door middel van teksten en foto's, maar ook filmpjes en geluidsfragmenten de bestemming tot leven laten komen. ,,En daarmee bieden wij een toegevoegde waarde voor de bestaande en potentiële NRV-reiziger”, aldus Stephanie Broeke, directeur van NRV Holiday.

De consument wil geïnspireerd worden
In tijden van crisis wordt de consument steeds kritischer. NRV Holiday speelt hier op in door flexibele reizen aan te bieden, maar ook door bestaande en potentiële klanten op een innovatieve manier van informatie te voorzien. Niet de gangbare informatie die in een reisbrochure staat, maar informatie die inspirerend werkt doordat een bestemming tot leven komt. Het boeken van een reis is immers meer dan het bij elkaar zoeken van een vakantieland, een vlucht en een accommodatie. Mensen zijn op zoek naar inspiratie, ervaring en beleving.

Als eerste in de reisbranche
,,We vinden het belangrijk te inspireren en ideeën aan te reiken, of het nou gaat om mensen die al weten waar ze naartoe gaan en al jaren bij ons boeken, of het publiek dat nog niet bekend is met onze reisorganisatie of deze bestemming,”aldus directeur Stephanie Broeke. ,,Inspireren en laten beleven, dát moet de toegevoegde waarde zijn van een touroperator. Wij hebben uitgebreide kennis van onze bestemmingen waardoor we allerlei leuke insiders tips, adresjes en nieuwtjes kunnen delen met reizigers, maar ook meer achtergronden kunnen bieden over bijvoorbeeld een bepaalde cultuur of een festival. Door dit in de vorm van een tabletmagazine te doen laten we bovendien zien dat we innovatief en creatief zijn.” NRV is vooralsnog de eerste in de reisbranche die met een tabletmagazine komt. In augustus dit jaar kwam NRV al met een digitaal magazine over Bali. Na VER Jordanië staan er meerdere bestemmingen op de agenda.

VER Jordanië
Stephanie Broeke: ,,Jordanië is een enorm veelzijdige bestemming. Zowel cultuursnuivers, wellness liefhebbers als sportieve avonturiers kunnen hier hun hart ophalen. Maar dit land heeft zich de afgelopen jaren zo ontwikkeld dat de hippe dertiger zich hier ook helemaal thuis zal voelen. Tijd dus om onze ervaringen en favoriete adresjes met onze klanten te delen. Want alleen met deze kennis maken we van een gewone vakantie een bijzondere reiservaring.” VER Jordanië is tot stand gekomen in samenwerking met de Jordan Tourism Board en Royal Jordanian Airlines.

Meer informatie
Het magazine zal in html5 worden uitgegeven, waardoor deze zowel op pc's, smartphones als tablets te bekijken is. Vanaf 19 oktober 2012 is het reismagazine op te halen via www.ver-magazine.nl. NRV Holiday is een touroperator, gespecialiseerd in het organiseren van reizen naar bestemmingen buiten Europa. NRV Holiday biedt een zeer uitgebreid aanbod van Groeps- & Privérondreizen, Zonvakanties en Maatwerk naar bestemmingen in Azië, Midden-Oosten, Afrika, Noord-Amerika en Latijns-Amerika.

Voor de redactie:

Noot voor redactie: (niet voor publicatie)
Voor meer informatie over het digitale reismagazine, beeldmateriaal of interview-aanvragen kunt u contact op nemen met onderstaande persoon:

NRV Holiday
Stephanie Broeke
E-mail: marketing@nrv.nl
Tel: +31 (0) 70 307 67 17