NYK Group Europe Ltd kiest opnieuw voor Oncore IT

Persbericht geplaatst door Influx PR op 15-05-2014
NYK Group Europe Ltd kiest opnieuw voor Oncore IT
NYK Group Europe Ltd kiest Oncore IT voor IT-service en ondersteuning voor de vestiging in Londen.
Houten (NL) - Londen (UK), 15 mei 2014 - Oncore IT heeft opnieuw een driejarig contract afgesloten met NYK Group Europe Ltd voor uitgebreide managed IT-dienstverlening voor NYK Business Systems Europe in Londen, de ‘in-house' IT-organisatie van het bedrijf.
In de overeenkomst is opgenomen dat Oncore IT een scala van IT-diensten zal leveren waaronder helpdeskondersteuning, beheer van alle eindgebruikerapparatuur, opslag- en serverbeheer, 24/7 remote monitoring en onderhoud. Bovendien zal het de technologie aan boord van 13 schepen die vloeibaar aardgas (LNG) transporteren, blijven ondersteunen. Een technisch team van vier personen - een IT-manager en drie technici - zal vanuit de Londense vestiging van NYK opereren, naast de medewerkers in het Network Operations Center van Oncore IT.
Leo van der Werf, Deputy branch manager NYK Business Systems Europe, zegt: "IT-ondersteuning werd gewoonlijk beheerd door een in-house team, maar daar zijn we vanaf gestapt. We laten dit nu uitvoeren door een gespecialiseerde derde partij die in staat is de bedrijfsactiviteiten te ondersteunen met solide SLA-ondersteunde diensten die de prestaties garanderen."
Oncore IT, Sleepboot 9a, 3991 CN Houten, Telefoon 030 636 48 83. www.oncoreit.nl

Voor de redactie:

Over NYK Group
Nippon Yusen Kabushiki Kaisha is een van 's werelds toonaangevende transportbedrijven. De NYK Group beschikte eind maart 2013 over 846 grote zeeschepen, evenals een vliegtuigvloot, treinen and trucks. De scheepvaartvloot van het bedrijf omvat 389 bulk carriers, 126 containerschepen (waaronder semi-containerschepen), 120 car carriers, 82 tankers, 51 hout-chip carriers, 28 LNG carriers, 18 heavy-load carriers / conventionele schepen, drie cruiseschepen, en 29 andere. De omzet van NYK bedroeg in 2012 ongeveer $23 miljard, en wereldwijd waren er ongeveer 55,000 medewerkers. Het hoofdkantoor van NYK is in Tokyo en regionale hoofdvestigingen zijn in London, New York, Singapore, Hong Kong, Sjanghai, Sidney en Sao Paulo.
Over Oncore IT
Oncore IT is een Cloud Managed Service Provider (CMSP), gespecialiseerd in het leveren en beheren van zakelijk kritische systemen en infrastructuur vanuit veilige en moderne datacentra in Londen en Amsterdam.
Oncore IT - opgericht in 2004 - heeft bewezen ervaring op het gebied van het ontwerpen, implementeren en beheren van Cloud compute omgevingen en voorziet haar MKB-klanten toegang op het niveau van ‘enterprise class' technologie die meestal voorbehouden wordt aan grote ondernemingen.
Er wordt een verscheidenheid aan hosting, co-location en cloud-based managed services aangeboden om te voldoen aan de specifieke behoeften van de klant; allemaal gegarandeerd door uitstekende SLA's (service level agreements) en oplossingen verzorgd door professionele, toegewijde account managers en technische experts.
Oncore IT zorgt ervoor dat de infrastructuur werkt omdat daardoor de organisatie werkt.
Meer informatie: www.oncoreit.nl
Voor redactionele informatie:
Influx PR, Jakob Brons, tel.: 055 - 3663034, email: OncoreIT@influx-pr.com
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: