Objectif Lune speelt met Capture OnTheGo in op toenemende vraag naar mobiliteit

Persbericht geplaatst door Influx PR op 10-02-2015
Objectif Lune speelt met Capture OnTheGo in op toenemende vraag naar mobiliteit
Capture OnTheGo biedt mobiel digitaal alternatief voor ‘papieren' verwerking transactionele documenten.
Zoetermeer - 10 februari 2015 - Objectif Lune, toonaangevend specialist in output management oplossingen, heeft met de introductie van Capture OnTheGo een mobiele toepassing met digitale verwerking van transactionele documenten op de markt gebracht. Daarmee worden fouten voorkomen en veel tijdwinst geboekt.
Capture OnTheGo versnelt de verwerking van papieren documenten door handmatige stappen en oorzaken van fouten te elimineren, zoals het meenemen van formulieren en vervolgens de digitalisering, de gegevensverzameling en archivering te vereenvoudigen en te automatiseren. Capture OnTheGo is ontwikkeld als oplossing om documenten onderweg, 'on the go', te beheren en een alternatief te bieden voor het afdrukken van transactionele formulieren in de vorm van digitale verwerking via een mobiele toepassing.
Procesautomatisering
Ronald Helmerhorst, general manager Benelux & South Africa bij Objectif Lune:"Met Capture OnTheGo worden processen geautomatiseerd en kunnen ze in realtime worden uitgevoerd op een mobiel apparaat. Werkopdrachten, facturen of andere transactionele documenten kunnen in realtime worden gegenereerd door gewoon een formulier te verzenden. Dit zorgt voor meer operationele efficiëntie en cashflow. Veel documenten - zo'n 80% - hebben met transacties te maken en een even hoog percentage van de gemaakte afdrukken komt van elektronische documenten. Dat is natuurlijk niet handig. Het automatiseren en ‘mobiliseren' van dat verwerkingsproces scheelt de gebruiker veel kosten en tijd."
Tablets en multimedia
Helmerhorst: "Omdat steeds vaker mobiele apparaten de aangewezen keuze worden voor de hedendaagse medewerker, kunnen met Capture OnTheGo en die mobiele apparaten formulieren digitaal worden meegenomen en op locatie worden gebruikt. Verder kunnen specifieke gegevens zoals afbeeldingen, geografische gegevens, handgeschreven aantekeningen of handtekeningen eenvoudig worden toegevoegd - en wordt alles in realtime gesynchroniseerd op de bedrijfssystemen, zoals ERP, CRM of een digitaal archief."
Snelle en beveiligde gegevensoverdracht
Gegevens worden op beveiligde manier verwerkt en individuele gebruikers hebben alleen toegang tot informatie die voor hen relevant is en waartoe ze gemachtigd zijn. Omdat alleen de gegevens uit het ingevulde formulier naar de mobiele app worden verzonden, verloopt de overdracht nog sneller en gemakkelijker.
Alles met een mobiele app
Het dagelijkse gebruik van Capture OnTheGo is even simpel als het downloaden, installeren en gebruiken van een app op een mobiel apparaat. Gebruikers hebben toegang tot hun gedownloade formulieren en kunnen die gebruiken, ongeacht of ze een internetverbinding hebben of niet. Capture OnTheGo is te gebruiken onder zowel iOS als Android.
Ga voor meer informatie naar www.captureonthego.com

Voor de redactie:

Over Objectif Lune
Objectif Lune ontwikkelt open, veelzijdige en gebruiksvriendelijke software om klanten te bevrijden van een starre IT-infrastructuur. We bieden oplossingen voor het samenstellen, distribueren via meerdere kanalen en beheren van gepersonaliseerde bedrijfsdocumenten of andere vormen van communicatie met de klant, op een manier die onafhankelijk is van de gebruikte hardware en volledig geautomatiseerd is.
Volg ons: NL Twitter: @OLNetherlands. NL LinkedIn: Objectif Lune Netherlands
Meer informatie via mediarelaties Objectif Lune Inc. (www.objectiflune.com).
Bertrand Guignat
+1 514 875 5863
guignatb@ca.objectiflune.com
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: