Officiële Oilily webshop

Persbericht geplaatst door jenoffvh op 11-12-2011
Officiële Oilily webshop

Ben je fan van Oilily kinderkleding, gadgets of parfum? Of heb je kinderen die dol zijn op dit fantastisch Nederlands merk? Er is goed nieuws: alle producten, kleertjes en hebbedingetjes van Oilily zijn verzameld op de enige, echte, coole Oilily webshop.

Over Oilily

Oilily is ontstaan in 1963. Wat het merk toen deed was vrij gewaagd. Oilily brak met alles wat toen de norm was. Haar speciale collecties vol kleur waren ongezien tot dan toe. Maar die zet bleek achteraf duidelijk een schot in de roos. Want ondertussen is het kledingmerk uitgegroeid tot een grote onderneming met meer dan 70 winkels en verkooppunten verspreid over gans de wereld.

En er is nog meer. Want dankzij zijn virtuoze kleurencombinaties wist Oilily de harten te stelen van menig bekenden der aarde, waaronder John Travolta, Madonna en Bill Cosby. Hun kinderen gaan allemaal gekleed in Oilily door het leven.

Kinderkelding, gadgets en interieur

Oilily is niet enkel bekend om zijn kinderkleding. Een 10-tal jaar geleden stortte Oilily zich ook op tafellinnen. En ja hoor: ook dit bleek een goede zet. Want het tafellinnen is vandaag een van de best verkochte collecties ter wereld.

Oilily is uniek

Oilily heeft van bij haar ontstaan altijd gestreefd naar vernieuwing en doet dat nog altijd. Het hoeft dan ook weinig te verwonderen dat hun leuze luidt: Make new things happen.

Of om het in de woorden van de mensen achter Oilily te zeggen:

“WE BELIEVE IN CREATIVITY. CREATIVITY ALONE LEADS TO FRESH IDEAS, ORIGINAL PRODUCTS AND UNEXPECTED INITIATIVES. BY LOOKING AT THE WORLD DIFFERENTLY, WE ARE IN A POSITION TO ADD NEW DESIGNS TO THE LIVES OF THE PEOPLE AROUND US. OUR MOTTO IS THE EXCLAMATION MARK BEHIND THIS NOTION: MAKE NEW THINGS HAPPEN.”

En inderdaad: Oilily heeft al heel wat laten gebeuren in kindermodeland. Wacht dus niet langer en ga snel kijken op de officiële Oilily webshop.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van jenoffvh: