OH SANTA - daten in je foute kersttrui

Persbericht geplaatst door Anne op 07-12-2016
Daten bij Blik & Blooz
OH SANTA – daten in je foute kersttrui
Singles zitten er dit jaar warmpjes bij tijdens de kerstdagen. Zij kunnen namelijk met kerst gaan daten in hun foute kersttrui. Op tweede kerstdag in Utrecht en op derde kerstdag in Breda. Tijdens het date-event OH SANTA geven ‘opdrachten’ leuke en prikkelende aanknopingspunten voor een verrassend gesprek. Een betere reden om die trui weer van (kerst)stal te halen, bestaat er niet.

Organisator Anne de Goede: “Ik ben ervan overtuigd dat je elkaar beter leert kennen wanneer je samen iets te doen hebt. Daarom ligt er bij iedere ontmoeting een verrassende opdracht klaar, die ervoor zorgt dat het gesprek het alledaagse ontstijgt. Zo leer je elkaar in een korte tijd op een totaal andere manier kennen. Hier kan je eens wat anders versieren dan alleen een boom. En, dat iedereen in z’n foute kersttrui komt, werkt natuurlijk meteen al verbindend.”

“OH SANTA” wordt georganiseerd door Blik & Blooz. Een organisatie met een gevarieerd aanbod aan kleinschalige, verrassende date-events waarbij de ontmoeting centraal staat. De events richten zich op nieuwsgierige, breed geïnteresseerde en avontuurlijke singles. Eerder organiseerde Blik & Blooz onder andere “Beauty & the Beard”, voor mannen met baarden en hun vrouwelijke fans en “Daten in het wild”.

Lijkt het je wat om andere singles op een laagdrempelige, ongedwongen en verrassende manier te ontmoeten? Dat kan op tweede kerstdag, 26 december 2016, in Utrecht. In de middag voor singles van 40 tot en met 55 jaar en in de avond voor singles van 30 tot en met 42 jaar. Of op derde kerstdag, 27 december 2016, in Breda. In de middag voor singles van 25 tot en met 37 jaar en in de avond voor singles van 33 tot en met 45 jaar.

Locatie: De Rechtbank (beneden), Korte Nieuwstraat 14, te Utrecht en Binnen Breda (bovenste etage), Haven 21A, te Breda
De kosten zijn € 32,50, inclusief 2 consumpties
“Dat-is-niet-KerstMIS” verleidingsactie: Verleid jij een vriend of vriendin om ook deel te nemen, dan krijgen jullie beiden € 7,50 korting op de deelnemersprijs
Aanmelden kan tot en met donderdag 22 december via www.blikenblooz.nl