Oktoberfest Ontbijt

Persbericht geplaatst door noorderland op 05-09-2019
Oktoberfest Ontbijt

Het Oktoberfest is weer in aantocht!En hoewel het "Oktoberfest"heet, begint het al in September. Het allergrootste bierfeest ter wereld in München. Meer dan 5 miljoen bierliefhebbers bezoeken dit volksfeest in Duitsland.Vorig jaar ging er in Múnchen maar liefst 7,5 miljoen liter bier doorheen!
Ook dichterbij huis wordt dit populaire bierfestival flink gevierd.In heel Nederland staan al heel wat Oktoberfesten aangekondigd.

En waar flink gefeest wordt moet ook flink gegeten worden. En niets beter met een stevig ontbijt voor een goede bodem. Om in de stemming te komen heeft nu Ontbijtservice Noorderland, gevestigd in het Noorden van het land, een heus Oktoberfest Ontbijt in hun assortiment opgenomen. Een stevig en lekker met traditionele Oktoberfest lekkernijen. Het feest ontbijt bezorgen zij in geheel Groningen en Drenthe. De hele maand september en oktober kun je iemand flink verrassen met dit originele ontbijt.

Hun Oktoberfest ontbijt is goed gevuld met o.a. een grote Pretzel, warme weißwurst met mosterd, mini Apfelstrüdel en vers gebakken kaiserbroodjes.
Natuurlijk met een koude halve liter Pils met bierglas, maar om rustig op te starten schenken ze ook vers gezette koffie. Een feestelijk begin wanneer je zo'n feestavond in de planning hebt staan of een goede, smakelijk opknapper na zo'n gezellige avond. Een (bier) feestje is het's morgens, met zo'n ontbijt thuisbezorgd!

Oktoberfesten zijn te vinden in heel Nederland. Groot bierfeest in Ahoy in Rotterdam en een "Dutch Oktoberfest"in de IJsselhallen in Zwolle. In het Noorden van het land, in Groningen en Drenthe, kun je terecht Aan de Grote Rietplas in Emmen, 26 okt. bij De Bonte Wever in Assen, 4 okt.op het Ebbingekwartier terrein in Groningen en 5 okt in de Sorghvliethal in Veendam

Dus...Eerst zo'n stevig Oktoberfest Ontbijt, Lederhosen en Dirndl uit de kast und... Jetzt geht's los!