Olssen uw specialist in lockerkasten

Persbericht geplaatst door OlssenHardinxveld op 28-01-2013
Olssen uw specialist in lockerkasten
Olssen Lockerkast Specialist

Locker inrichter Olssen uit Hardinxveld heeft op het gebied van Lockers het antwoord op alle Lockerkast vragen. Door altijd te blijven innoveren worden de Olssen Lockerkasten altijd verbeterd van de mini lockers naar laptop locker tot aan de kleding lockers.

Een serie Lockerkasten die staat voor Veiligheid & Functionaliteit zijn onze school kluisjes. Deze serie school lockers zijn sterk vertegenwoordigd op Colleges, Universiteiten of publieke Locker omgevingen. De “kracht” van de school kluisjes wordt bepaald door de bolvormige stalen Locker deur van 15 mm dik, deze locker deur is binnen liggend en zorgt voor verminderde kans van inbraak bij deze Lockerkasten. Locker verluchting vindt plaats via rozet ventilatieopening in de achterwand van de school kluis.

Markten en wensen veranderen continu en Olssen Lockers worden hierop aangepast. Een bekend voorbeeld zijn Lockerkasten voor de flexibele kantoor omgeving. Organisaties hebben behoefte aan duurzame Flexwerk lockerkasten waarmee eenvoudig valt te variëren. De antwoorden hierop zijn terug te vinden in de Olssen “Het Nieuwe Werken” lockerkasten. Locker meubilair uit deze serie zijn leverbaar met een breed scala aan mogelijkheden en afwerkingen maar met de volle aandacht voor de locker functionaliteit.

Een Locker of kantoorruimte kan verder worden afgewerkt doormiddel van zicht-/akoustiche Locker panelen. Hierdoor ontstaat er een verhoogde locker afwerking en een fraaie uitstraling van de ruimte waar de Lockerkasten staan opgesteld. Alles desgewenst geplaatst in Nederland, Belgie of Duitsland door de eigen Locker engineers van Olssen.

Lockerkasten bij Olssen zijn leverbaar in standaard en maatwerk hierdoor is er altijd een Lockerkast die past bij het locker budget en opberg functionaliteit.

deel deze pagina: