Omzet Consolid voor het eerst boven de € 40 miljoen

Persbericht geplaatst door Opmeer PR & Communicatie op 14-02-2012
Omzet Consolid voor het eerst boven de € 40 miljoen

Consolid heeft in 2011 voor het eerst in haar bestaan een omzet gedraaid boven de € 40 miljoen. Ondanks de economische ontwikkelingen realiseerde de detacherings- en uitzendorganisatie een stijging van 24,5% ten opzichte van 2010 en kwam de omzet uit op € 44 miljoen.

Sterk gestegen aandeel in personenvervoer en beveiliging

Vooral in het personenvervoer en de beveiligingbranche is het aandeel van Consolid sterk gestegen. In 2009 begaf Consolid zich ook op de markt van het railvervoer. Consolid leidt haar eigen machinisten op voordat zij geplaatst worden bij de railbedrijven. In 2011 is de omzet binnen dit segment verder gegroeid.

De groei van Consolid is ook de groep werkzoekenden niet ontgaan. Het trekt meer werkzoekende kandidaten aan die belangstelling hebben voor een baan en/of een opleiding in vervoer en veiligheid. In 2 jaar tijd is het aantal sollicitanten bij het bedrijf meer dan verdubbeld.

Consolid verwacht dat de groei in 2012 gecontinueerd wordt. Echter wel in een minder sterk stijgende lijn.

Consolid is een professioneel georganiseerde uitzend- en detacheringsorganisatie, werkzaam in heel Nederland. Het bedrijf specialiseert zich vanaf haar start in 1990 in de sectoren personen­vervoer, wegtransport, railvervoer en beveiliging. De gestage groei in deze sectoren heeft Consolid een leidende positie bezorgd binnen het domein Vervoer & Veiligheid, als mede tot een top-25 uitzend­organisatie laten uitgroeien. Consolid is lid van de ABU en in het bezit van het keurmerk SNA en ISO 9001 gecertificeerd.

Voor de redactie:

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie en een toelichting op dit persbericht kunt u bellen met:

Cees Splinter, Consolid 06 – 5349 8279