Onbeperkt bellen, wie wil dat nou niet?

Persbericht geplaatst door SanneVermeulen op 05-02-2016
Zonder dat je er altijd bij stil staat, gebruik je je smartphone vele malen per dag. Of je nu veel gebruikmaakt van internet, veel belt of relatief veel sms'jes verstuurt, je telefoon is waarschijnlijk onlosmakelijk verbonden met bijna alle aspecten van je leven. We kunnen ons bijna niet meer voorstellen hoe het leven eruit zag toen de mobiele telefonie nog in de kinderschoenen stond!

Betaal je niet teveel?

Nu is het natuurlijk zo dat al ons bellen, sms'en en mobiel internetten kosten met zich meebrengt. Hoe dit kostenplaatje er precies uitziet, hangt af van de belconstructie die je hebt gekozen. Op het moment dat je een abonnement uitkiest, probeer je dat natuurlijk zo goed mogelijk af te stemmen op je persoonlijke belgedrag- en voorkeuren. En waarschijnlijk houd je daarbij, net als de meeste mensen, ook rekening met het budget dat je ter beschikking staat. Aan de ene kant wil je geen abonnement dat te 'krap' is, maar aan de andere kant wil je ook niet iedere maand teveel betalen. Nu kan het echter wel zo zijn dat de uitgangspunten die je een tijdje geleden hanteerde, er inmiddels heel anders uitzien.

De markt is in beweging

Waar je nog niet zo lang geleden dacht dat onbeperkt bellen voor jou financieel gezien niet haalbaar was, ziet dat plaatje er nu misschien wel anders uit. De markt voor mobiele telefonie is immers volop in beweging. Dit maakt dat het een slimme zet kan zijn om de mogelijkheden die er zijn nog weer eens tegen het licht te houden. De kans is groot dat onbeperkt bellen ineens wel haalbaar is. En onbeperkt bellen, wie wil dat nou niet? Meer betalen dan nodig is, is niet verstandig, maar hetzelfde betalen voor een abonnement met beperkingen ook niet!

Onbeperkt veel voordelenKiezen voor een abonnement zonder limiet heeft grote voordelen. In de eerste plaats kom je op deze manier nooit meer voor verrassingen te staan als het gaat om je maandelijkse factuur. Met een onbeperkt abonnement tegen een heldere prijs weet je altijd exact waar je aan toe bent. Wat ook prettig is: je hoeft nooit meer te bezuinigen op je belminuten of je MB's als je richting je limiet gaat. Zo hoef je dus nooit te overwegen om dat langere telefoontje maar even uit te stellen omdat je bijna door je minuten heen bent. En dat belt wel zo prettig!