Onderhoudsmanagement voor de vastgoedsector

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 03-09-2013

Vastgoed onderhoudsmanagement

Niets is vervelender dan vastgoed de waarde zien te verliezen. Om dit te voorkomen, is het essentieel uw vastgoed goed te laten onderhouden. Als eigenaar of beheerder van vastgoed wilt u de zekerheid dat calamiteiten direct opgepakt worden en dat noodzakelijk onderhoud altijd wordt uitgevoerd.

24/7 bereikbaarheidsdiensten

Een specialisatie van TONED is het 24 uur per dag ontzorgen van volledige front- en backoffice processen. Hierbij richten wij ons met name op het technische en facilitaire vlak. We garanderen continuïteit, flexibiliteit en hoogstaande kwaliteit.

Voordeel voor eigenaren van vastgoed

Voor eigenaren van diverse vastgoed, als pensioen fondsen, beleggers en bijvoorbeeld banken is TONED dé partij om zaken mee te doen.

Wij focussen op het leveren van kwaliteit en snelheid tegen een zo laag mogelijke prijs. Besparen voor u is iets wat TONED graag doet. Wij controleren onze leveranciers bovendien strikt op gemaakte afspraken over kwaliteit. Zo bent u altijd zeker van de kwaliteit waar wij voor staan.

Voordeel voor beheerders van vastgoed

In een slecht onderhouden pand is het wonen voor niemand prettig. U bent op zoek naar een partner voor al uw technische en facilitaire diensten. Hier is TONED.

Van bijvoorbeeld een kapot raam of een verstopte waterleiding, tot schoonmaak van de openbare ruimtes en zelfs de controle van élke factuur.

Bovendien is TONED 24/7 bereikbaar in geval van calamiteiten. Zo kunt u rustig slapen en regelen wij de rest!