Onderzocht.com bespreekt en onderzoekt diverse onderwerpen

Persbericht geplaatst door DianaVermeer op 11-10-2014

Betrouwbare informatie is tegenwoordig belangrijk en zeker als je plannen hebt om een product of dienst aan te kopen. Hiervoor zijn reviews en kritische besprekingen handig om een oordeel te kunnen vellen of om gewoon informatie in te winnen.

Op www.onderzocht.com kan je nu al deze nuttige informatie vinden op een overzichtelijke manier.

Zo worden onderwerpen behandelt over online geld verdienen. Bv, wat zijn spaarprogamma's of affilate marketing? Hoe zit het met thuiswerk. Ook worden Dating Sites besproken. Welke zijn de beste of welke zijn geschikt voor jou? Je vindt er ook tips om te daten.

Wat bv. ivm solliciteren? Hoe schrijf je een sollicitatiefbrief en hoe voer je een sollicitatiegesprek? Je leest er alles over?

Ook aan de dames is gedacht. Er zijn artikels over schoenen en over mode, maar ook makeup komt aan bod. Ook leuk is de informatie over sauna's en massage en natuurlijk over het beste dieet.

Wil je op reis? Dan worden de beste locaties besproken en de meest bezochte steden. Ook met welk vervoer je het beste op reis kan ik goed om te weten.


Andere thema's die aan bod komen zijn bv. de electronische sigaret, dieeten, spaarprogramma's, cursusen, SEO, bordspellen, vitamines, geld lenen, digitale TV, marketing, hosting, loterijen, domeinnamen, citytrips, schoenen, , gadgets, eigen website bouwen en nog heel veel meer.

Achter de website zit een zeer gemotiveerd team dat elke dag nieuwe artikels zal posten. Ook zullen er natuurlijk extra thema's aan bod komen en zeker ook trending thema's.

Als bezoeker of lezer, kan je ook je eigen inbreng brengen door het invullen van reacties of het raten van de artikels.

Tevens zoekt het team van editors en moderators nog eventueel vrijwillers die willen meewerken aan de sites. Er is geen specifieke kennis nodig behalve dat je Nederlands moet kunnen correct schrijven.

Voor de redactie:


aaronbambi@gmx.com
DianaVermeer
Kanaalkom 18
3500 Hasselt

deel deze pagina: