Online fashion outlet To Be Dressed gaat winkelleegstand tegen

Persbericht geplaatst door tobedressed op 29-03-2013
Online fashion outlet To Be Dressed gaat winkelleegstand tegen

Door de economische situatie en de explosieve groei van de aankopen via internet, kampt Nederland al enkele jaren met veel leegstand in de binnensteden. Daarnaast let de consument op de kleintjes en wordt er gezocht naar scherp geprijsde artikelen. Fashion outlet To Be Dressed biedt kledingwinkels een platform om hun merkkleding online aan te bieden aan alle consumenten in Nederland. Op To Be Dressed kan eenieder terecht voor afgeprijsde heren-, dames- en kinderkleding van diverse toonaangevende designers.

Behoud van winkelstraten
Winkelstraten kampen met leegstaande winkels. To Be Dressed probeert de winkelstraten zoals ze nu zijn te behouden, zodat er ook ruimte is voor verfrissende zelfstandige winkeliers tussen de grote winkelketens. De fashion outlet biedt kledingwinkeliers een platform om hun merkkleding of speciale aanbiedingen online aan te bieden aan consumenten in heel Nederland. De omzet stroomt direct terug naar de detailhandel in Nederland, waarmee de consument een bijdrage levert aan het behoud van de fysieke winkelstraat. Een groeiend aantal winkeliers heeft zich al aangesloten bij To Be Dressed.

'Fantastische winkels moeten behouden blijven'
Eigenaren Wouter Kokken en Barry Kikkert zeggen over hun fashion outlet het volgende: 'Door de recessie en de explosieve stijging van het aantal verkopen via internet dreigen veel fantastische winkels uit het straatbeeld te verdwijnen. Wij zijn van mening dat dit niet mag gebeuren en kwamen zo op het idee om To Be Dressed te lanceren. Wij faciliteren winkeliers met een extra online afzetkanaal, waarbij consumenten de mogelijkheid krijgen om merkkleding tegen een scherpe prijs aan te schaffen'.

To Be Dressed
Op de website www.to-be-dressed.nl kunnen consumenten vanaf 29 maart 24 uur per dag en 7 dagen per week op zoek naar merkkleding tegen een scherpe prijs. Door gebruik te maken van een uniek snelfilter toont de website alleen de artikelen die op de bezoeker van toepassing zijn.

Voor de redactie:

Geachte redactie,

De website van fashion outlet To Be Dressed is vandaag online gegaan. In het kader daarvan hebben wij afgelopen woensdag via het ANP ook een persbericht verstuurd.To Be Dressed biedt via haar website merkkleding aan tegen flinke kortingen.

deel deze pagina: