Online Lifestyle Coach helpt met gezonde leefstijl

Persbericht geplaatst door OnlineLifestyleCoach op 08-10-2012
Online Lifestyle Coach helpt met gezonde leefstijl

Een groot deel van de Nederlandse bevolking heeft een ongezonde leefstijl. Om deze reden starten Astrid van Kollenburg en Karin Wijnen op 8 oktober 2012 met de website www.online-lifestyle-coach.nl. Hier vindt men tips, advies en informatie over het aanleren en vasthouden van een gezonde leefstijl. Daarnaast biedt Online Lifestyle Coach professioneel advies en coaching op maat op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

Liefde voor het vak

De Brabantse zussen hebben beide een liefde voor hun vak. Astrid heeft een achtergrond als medisch bioloog, Karin is diëtist, fitness docent en leefstijladviseur. ‘De combinatie van onze kwaliteiten vormt de perfecte basis voor Online Lifestyle Coach en maakt de website dynamisch en gevarieerd’ aldus Astrid. De Online Lifestyle Coach geeft een professioneel advies op maat waarvoor de mensen de deur niet uit hoeven. De coaching is geschikt voor iedereen die wil afvallen of een gezonde leefstijl wil aanleren.

Op www.online-lifestyle-coach.nl wordt naast de online coaching volop informatie aangeboden in de vorm van artikelen, blogs, nieuws en recepten.

Combinatie voeding, beweging en ontspanning

Karin verteld: ‘In deze maatschappij waarin iedereen het druk heeft en overgewicht steeds meer de overhand lijkt te hebben, is het belangrijk om voor mensen inzichtelijk te maken hoe een gezonde leefstijl eruit ziet en dat dit ook makkelijk, leuk en lekker kan zijn’. Uit de praktijk hebben beide zussen ervaren dat een gezonde leefstijl niet alleen draait om gezonde voeding. Ook voldoende beweging en op zijn tijd ontspanning is belangrijk. Het vult elkaar aan en zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit.

Online Lifestyle Coach is ook actief op Facebook en Twitter. Volgers ontvangen dagelijks informatie en tips over een gezonde leefstijl. Om de start van het bedrijf te vieren worden er diverse prijzen verloot onder de volgers.

deel deze pagina: