Online platform 2ReconnectU zet ervaringen met Reconnective Healing centraal

Persbericht geplaatst door Clickr op 30-05-2013

2ReconnectU*) is een nieuw online platform waarop informatie over Reconnective Healing, persoonlijke ervaringen en regionale RH practitioners verzameld zijn op één website. Een Nederlands initiatief en een handig portaal voor mensen die meer willen weten over RH of op zoek zijn naar een practitioner in de regio.

RH is de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen in Nederland. Het aantal zogenaamde practitioners is dan ook fors toegenomen evenals het aantal mensen dat kennis hebben gemaakt met deze vorm van Healing. Met 2ReconnectU wordt tegemoet gekomen aan de behoefte om één centraal informatiepunt te hebben waarop belangstellenden en practitioners elkaar ontmoeten en ervaringen met RH centraal staan.

Ervaringen met Reconnective Healing

2ReconnectU is een uniek concept in Nederland en biedt een overvloed aan informatie over The Reconnection en Reconnective Healing. Er zijn vele ervaringsverhalen te lezen over deze vorm van Healing. Bezoekers van dit online platform vinden hier uitleg en informatie over RH voor mens en dier.

De kern van 2ReconnectU zijn de ervaringsverhalen met RH. Wereldwijd is The Reconnection en Reconnective Healing inmiddels een bekend fenomeen en ook in Nederland is het aantal mensen dat kennis heeft gemaakt met deze vorm van Healing sterk toegenomen. Er zijn opzienbarende ervaringen te lezen over RH bij uiteenlopende klachten zoals bv. hernia’s, oververmoeidheid en gewrichtsproblemen.

2ReconnectU voor practitioners

Reconnective Healing® is bezig aan een stevige opmars in Nederland, voor veel practitioners is dit de kans om aan te sluiten bij 2reconnectU om zich zo kenbaar te maken aan een groot publiek. De kracht van de massa zal practitoners een grote naamsbekendheid geven.

Aangesloten practitioners genieten voor een vast bedrag per maand van voordelen zoals een eigen account met bijbehorende profielpagina, een volledig verzorgde marketing vanuit 2ReconnectU en een maandelijks overzicht van de resultaten. Zo krijgen practitioners de kans om onder de aandacht te komen van potentiële klanten bij hen in de regio.

Alles over Reconnective Healing® op 2ReconnectU

Bezoek de website www.2reconnectu.nlen maak kennis met de wereld en mogelijkheden van Reconnective Healing®.

*) 2ReconnectU is een initiatief van een aantal Nederlandse practitioners en richt zich voor als nog op de Nederlandse markt.