Online retail is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij!

Persbericht geplaatst door webshopwerk op 13-09-2012
Online retail is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij!

Webshopwerk.nl is het nieuwste bedrijf in Magento webshop services in Nederland. De website is het antwoord op de toenemende online retail. De website onderscheidt zich door gebruiksvriendelijkheid, unieke diensten en uitstekende service te bieden.

Online retail
"Online retail is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij", vertelt Dennie Kuik, de ondernemer achter WebshopWerk.nl. "De consument richt zich in zijn oriëntatie en koopgedrag steeds meer op online winkels. Daarbij zijn de betaalmogelijkheden, klant veiligheid en de mogelijkheden van product presentatie dusdanig toegenomen, dat een webshop niet meer hoeft onder te doen voor een echte winkel. De hoge kosten van een bedrijfspand en winkel personeel daarbij optellend wordt de keuze voor een webshop te starten steeds aanlokkelijker. Onze website biedt webwinkels aan op basis van het Magento platform. Onze webshop zijn professioneel, flexibel en betaalbaar.

Geen prijsstunter
“Webshopwerk.nl is geen prijsstunter”, aldus Dennie Kuik, oprichter van Webshopwerk.nl. Correcte aflevering, gebruiksvriendelijkheid en goede service staan centraal.We willen niet op prijs concurreren. Ons beleid om in te spelen op kwaliteit, service en gebruikers ondersteuning staat bij ons voorop . Dit houdt niet in dat we geen instap pakketten hebben natuurlijk! We garanderen dus een kwaliteit product en een uitstekende klantenservice.

Unieke dienst
We bieden als enigste in Nederland een service voor producten te vullen in een webshop. Net zoals een warenhuis gebruik maakt van mensen die de schappen vullen in de winkels. Zo hebben wij mensen in dienst die uw webshop voorzien van nieuwe producten. Wij proberen ons hierin te onderscheiden van onze concurrentie.

Website
De website is geheel ontwikkeld door de oprichter zelf. Zo wordt er gebruik gemaakt van xhtml, en is de website volledig zoekmachine geoptimailiseerd. Ook het logo en design werk is gerealiseerd door de oprichter zelf. “Ik wilde zo dicht mogelijk bij mijn eigen website betrokken raken, wat uiteindelijk resulteerde in dat ik hem geheel zelf heb gebouwd”, Aldus Dennie Kuik, Oprichter WebshopWerk.nl

deel deze pagina: