Ontbijtbuffet met de Kerst en pepernootjes

Persbericht geplaatst door noorderland op 11-09-2017
Kerstontbijt

Hebben we het nu echt over Ontbijtbuffet met de Kerstdagen in September?! Terwijl we ons nu verwonderen over het aanbod van kruidnoten, pepernootjes en chocolade Sinterklaas in de supermarkt, begint voor Ontbijtservice Noorderland het plannen van menig ontbijtbuffet in de maand December. Veelal bedrijven buigen zich over een feestelijke invulling van de Kerstdagen voor het personeel en dat heeft de nodige voorbereiding nodig om alles in de puntjes, en heel belangrijk, ruim van te voren te regelen.

Waar het ene bedrijf zich laaft aan de jaarlijkse Kerstborrel, schuift de ander fris en vrolijk 's morgens aan een feestelijk Kerstontbijtbuffet. Heerlijk uitgebreid samen met collega's aan een smakelijk Kerstontbijt.Natuurlijk is dit een flinke klus om zelf te organiseren en klaar te maken maar daar kan dan weer bedrijfscatering voor ingeschakeld worden om het Kerstontbijtbuffet te verzorgen.

Ontbijtservice Noorderland, gevestigd in Groningen, merkt de toename van de vraag naar compleet verzorgde ontbijtbuffetten met de Kerst en zetten zij binnen no time een compleet gedekte ontbijttafel neer en zijn de tafels feestelijk gedekt in Kerstsfeer en kan het ontbijt, gevuld met naatuurlijk Kerststolletjes, kraakverse broodjes en croissanten, fijne vleeswaren en lekkere kaasjes en vers geperst sap. De Ontbijtservice van het hoge Noorden haalt dezelfde dag de vuile vaat op en laat het weer spik en span achter, geen omkijken naar dus en niemand op de werkvloer is het haasje voor de organisatie van het Paasontbijtbuffet of de schoonmaak achteraf.

Ook als particulier kan je bij Ontbijtservice Noorderland terecht voor een Kerstontbijtbuffet. Handig als de hele familie komt aanschuiven, scheelt weer in de moeite en in het boodschappen doen. Heerlijk stressvrij en ontspannen met iedereen aanschuiven voor een compleet verzorgd Kerstontbijt en geen vuile vaat achteraf, die wordt gewoon weer gebruikt opgehaald, hoe makkelijk is dat?

Ook komen de aanvragen voor de ontbijtcadeaubon nu al binnen. In plaats van het traditionele Kerstpakket, met het zoveelste pak kaaszoutjes, zakken pasta en een flesje rode wijn, kiezen bedrijven voor een originele ontbijtcadeaubon als Kerstattentie voor de werknemers en zakenrelaties. Bij Ontbijtservice Noorderland kun je deze bestellen en verwerken zij het logo en de betreffende bedrijfsnaam op de cadeaubon voor de "personal touch". De gelukkige ontvangers kunnen dan zelf bepalen wanneer en hoe laat zij zich in de watten laten leggen met een heerlijk, luxe ontbijt 's morgens thuisbezorgd.

Dus nog voor Sinterklaas zelfs nog maar één voet aan wal heeft gezet, iedereen nét terug is van, hopelijk, verre zonnige oorden, de kinderen zojuist allemaal weer naar school zijn, ligt bij Ontbijtservice Noorderland de agenda al open op de maand December.

Ontbijtservice Noorderland verzorgd de uitgebreide feestontbijten en ontbijtbuffetten in geheel Groningen en Drenthe het hele jaar rond, 7 dagen per week. Iets te vieren op de zaak, een presentatie of vergadering, Ontbijtservice Noorderland dekt de tafel voor een geslaagd bedrijfsontbijt, vergaderontbijt of een feestelijk ontbijtbuffet. Succes verzekerd!