Ontdek Amersfoort met Ontdekjestad.nl

Persbericht geplaatst door Ontdekjestad.nl op 16-03-2011
Ontdek Amersfoort met Ontdekjestad.nl

Amersfoort is een nieuw initiatief rijker: aanbieders van allerlei verschillende activiteiten bundelen hun kracht in Ontdekjestad.nl . Groepen kunnen bij Ontdekjestad.nl terecht voor leuke arrangementen met allerlei thema’s. Initiatiefnemer is Rolf van As, horecaondernemer in de Amersfoortse binnenstad.

Horecaondernemer Rolf van As bedacht recentelijk dat het goed zou zijn om alle individuele aanbieders van allerlei leuke, lekkere en sportieve activiteiten bij elkaar te brengen en het aanbod te bundelen. ‘Ook in mijn drie horecaondernemingen op het lekkerste en gezelligste kruispunt van Amersfoort (Eetcafe Happerij en Tapperij, Restaurant In de kleinen hap en Grand-café In den Grooten Slock in de Langestraat) liep de laatste tijd het aantal gasten onder invloed van de economische crisis terug’, aldus Van As. ‘Dus werd het weer tijd voor wat nieuws. Niet alleen voor mezelf, maar ook omdat ik het belangrijk vind dat mensen op een goede manier kennis kunnen maken met onze mooie stad, ook in een tijd dat het wat minder goed gaat’.

Van As ontwikkelde samen met andere actieve partners in Amersfoort, verschillende groepsarrangementen met steeds andere thema’s: sportief, actief, culinair, cultureel, workshops, muziek en dans. De arrangementen zijn vooral gericht op groepen, maar ook duo’s kunnen uitstekend terecht bij Ontdekjestad.nl voor bijvoorbeeld een meerdaags arrangement. De formule van Ontdekjestad.nl is dat de prijs gebaseerd is op de hoeveelheid personen: hoe meer personen, hoe goedkoper het arrangement per persoon.

Momenteel worden de Zomerarrangementen ontwikkeld, zoals de BBQenWALK: eerst een Bockbiertje of wijntje in het oudste café van Amersfoort, vervolgens een rondwandeling met gids door de binnenstad en vervolgens een heuze BBQ in Happerij & Tapperij of op het terras van In den Grooten Slock.

Voor groepen en bedrijven is het komende zomer ook mogelijk om te genieten van een BBQ , al dan niet in combinatie met andere activiteiten. Uniek in de binnenstad . Of een eigen café hebben voor een dagdeel, exclusief voor uw gezelschap?
Er is van alles mogelijk.

Maar ook groepen en bedrijven die met het oog op de aankomende zomer borrels, diners of activiteiten op zoek zijn naar een geschikte locatie, kunnen erg goed bij Ontdekjestad.nl terecht.

Iedere groep die wat leuks of culinairs wil doen in Amersfoort, kan terecht bij Ontdekjestad.nl. Alles is mogelijk, van kleine of grote eendaagse arrangementen tot meerdaagse arrangementen met alles erop en eraan! Voor elk wat wils dus. Alle informatie en contactgegevens zijn te vinden op www.ontdekjestad.nl.

deel deze pagina: