ontslag informatie nog toegankelijker

Persbericht geplaatst door ikedwin op 03-05-2012
ontslag informatie nog toegankelijker
Ontslag informatie nog toegankelijker

Ontslagspecialist lanceert nieuwe webpagina voor informatie en hulp bij ontslag.

Amsterdam, 3 mei 2012,

Het aantal mensen met een ww-uitkering is in jaren niet zo hoog geweest. Reden: het Nederlandse bedrijfsleven kampt met een recessie en moet gedwongen afscheid nemen van personeel. Ontslag dreigt of is al realiteit voor veel werknemers.

Alle informatie over ontslag

In deze onzekere tijden is goede informatie over de rechten en plichten bij ontslag en gedegen ontslaghulp onontbeerlijk. De ontslag advocaten en juristen van Ontslagspecialist lanceren daarom op hun website een nieuwe webpagina ontslag van waaruit alle informatie over ontslag te vinden is. Denk daarbij aan de verschillende ontslagroutes ( UWV, kantonrechter of ontslag met wederzijds goedvinden) en de hoogte van de ww-uitkering en ontslagvergoeding.

Ontslag informatie ook op mobiel

Mobiele bezoekers bezoekers van www.ontslagspecialist.nl komen automatisch terecht bij webpagina’s die gebruiksvriendelijk en goed leesbaar zijn op de GSM of I-pad. Ook is een filmpje met ontslagtips te bekijken, of kan via een adviesformulier direct de ontslagvraag voorgelegd worden aan een ontslag advocaat of jurist. De beantwoording van die 1e vraag is geheel GRATIS.

Al met al een website die geheel in de tijdgeest past.

Voor de redactie:

Over Ontslagspecialist:

Ontslagspecialist is expert bij ontslagzaken en ontslagrecht. De juristen en advocaten hebben vele jaren ervaring en kunnen werkgevers en werknemers helpen bij alle soorten ontslagkwesties, zoals ‘bedrijfseconomisch ontslag’, ‘ontslag met wederzijds goedvinden’, ‘ontslag bij disfunctioneren’, ‘ontslag op staande voet’, ‘ontslag bij ziekte’, ‘ontslag bij verstoorde arbeidsrelatie’. Zie ook onze uitgebreide website www.ontslagspecialist.nl voor deze onderwerpen.

Ontslagspecialist werkt landelijk. Bel voor informatie of rechtshulp: 0900 – 123 73 24

of mail naar info@ontslagspecialist.nl, of volg ons op twitter via

@ontslaginfo of @ ontslagdienst