Oogst ondersteunt sociaal crowdfunding initiatief Lendahand

Persbericht geplaatst door Oogst op 18-04-2013
Oogst ondersteunt sociaal crowdfunding initiatief Lendahand

Online marketing bureau Oogst ondersteunt Lendahand, een sociaal crowdfunding initiatief dat financiering aantrekt voor ondernemers in ontwikkelingslanden, op gebied van online marketing. Lendahand onderscheidt zich ten opzichte van de sociale banken in Nederland door een link te leggen tussen de investeerder in Nederland die kapitaal beschikbaar stelt en de MKB ondernemer in het ontwikkelingsland. Ook komt 100% van het verstrekte kapitaal bij de ondernemers terecht en worden investeerders op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Oogst ondersteunt Lendahand met advies en uitvoering op het gebied van online marketing. Hieronder vallen diensten als het werven van bezoekers en leads via online advertentiecampagnes, zoekmachine optimalisatie en het meten van bezoekersgedrag op de website.

Nico Maessen, Managing Partner Oogst: “Het sociale karakter van Lendahand spreekt ons zeer aan. Wij verkeren in de gelukkige positie dat we in een werelddeel ondernemen waar alle voorzieningen prima geregeld zijn. Wij delen dan graag onze kennis en kunde om dit sympathieke concept te ondersteunen.”

Peter Heijen, oprichter en Managing Partner van Lendahand legt uit: “In opkomende landen hebben erg kleine bedrijfjes vaak toegang tot financiering via microkredieten. Grote ondernemingen hebben toegang tot financiering via grote lokale of internationale banken. Maar juist de Kleine Ondernemingen vallen tussen wal en schip. Lendahand selecteert en partnert met lokale financiële instellingen die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van leningen aan succesvolle kleine bedrijven. Via de Lendahand website kunnen investeerders kiezen in welke ondernemingen ze willen investeren en we zijn blij met de expertise van Oogst om ons online beter vindbaar te maken.”

Voor de redactie:

Over Lendahand

Investeren via Lendahand gebeurd op basis van een gelijkwaardige relatie tussen de geldverstrekker en de ondernemer. De ondernemer draagt een eerlijke rente af en de geldverstrekker mag een gezond rendement verwachten. Volgens Lendahand is dit een goede basis voor duurzame economische groei. Lendahand is eind 2010 opgericht door Peter Heijen met als doel om ondernemers in opkomende landen te voorzien van eerlijke en betaalbare financiering.

Voor meer informatie over Lendahand kunt u contact opnemen met Peter Heijen via 0346 832 180 of info@lendahand.com, www.lendahand.com

Over Oogst

Oogst is een online marketing bureau dat zich richt op zoekmachine marketing en online prestatieverbetering. Kwaliteit, duidelijkheid, een integrale aanpak en flexibiliteit spelen een belangrijke rol. Tot de klanten behoren onder meer OHRA, Hypotheek Visie, Kleertjes, Bol.com, Deloitte en NCOI.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandy Bergkamp, Communicatie Manager bij Oogst, 020-7155220 of 06-31946038, of via e-mail op sandy@oogstonline.nlOogst is tevens bereikbaar via de website www.oogstonline.nl