Ook plastic speelgoed kan eco zijn!

Persbericht geplaatst door Green Jump op 08-09-2011
Ook plastic speelgoed kan eco zijn!

Kleurig speelgoed van gerecyclede melkflessen


Sprint jouw kind in de winkel ook altijd voorbij het verantwoorde houten speelgoed naar de fel gekleurde plastic afdeling? Nu is er verantwoord, eco kunststof speelgoed van Green Toys. Stoer, stevig speelgoed voor binnen, buiten en zelfs in het water, gemaakt van gerecyclede melkflessen.


Bijzonder speelgoed met aandacht voor kinderen en de wereld, veilig om mee te spelen, ook als kinderen het in hun mond stoppen, en absoluut beter voor het milieu. Een mooie en leuke manier om afval nogmaals te hergebruiken. Kinderen kunnen zelf ook een glaasje melk drinken uit het kinder- of theeservies want dat is qua maat perfect geschikt.

Ook bij de verpakking is gedacht aan het milieu, de verpakking is gemaakt van zo min mogelijk materiaal en volledig van gerecycled en te recyclen materialen. De inkt op de verpakking is gemaakt van soja.

Green Toys zijn verkrijgbaar bij Green Jump

***

Over Greenjump


De webshop Greenjump.nl heeft meer dan duizend producten voor kinderen en volwassenen van merken die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als ecologisch, biologisch en fair trade produceren.

Voor de redactie:

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Persberichten van Green Jump zijn te vinden op de perspagina Perspagina Green Jump

Voor meer informatie en foto’s kunt u contact opnemen met:

Greenjump

Manon Gagic e manon@greenjump.nl

www.greenjump.nl t 06 21 27 33 34