Ook uw huisdier verdient een leuke kerst!

Persbericht geplaatst door MiscotaNederland op 17-12-2012

Met een hoop toonaangevende merken blijft dierenspeciaalzaak Miscota haar assortiment uitbreiden. Royal Canin, Advance, Acana en nog meer merken bieden u verschillende soorten hondenvoer, speeltjes, snacks en accessoires. Komende week ook speciale aanbiedingen voor kerst!

Kong biedt een hoop speelgoed aan voor honden en katten. Voor jong en oud, voor klein en groot en voor honden kunt u ook speelgoed kiezen wat aangepast is aan de sterkte van de kaken. Zo vind u speelgoed wat perfect aansluit bij de behoeftes van uw huisdier. Miscota verkoopt ook intelligentie speelgoed van Nina Ottoson en The Company of Animals. Dit speelgoed kan worden aangepast op moeilijkheidsgraad, zodat u samen met uw hond of kat er lang plezier van kan hebben.

In het veterinair centrum vind u een verscheidenheid aan hondenvoer en kattenvoer, speciaal aangepast aan de behoefte van uw hond of kat. Heeft u hond of kat een allergie of kampt met overgewicht? Dan raden wij u aan hier een kijkje te nemen.

Speciaal voor de kerst heeft Miscota de komende week een aantal mooie kerst pakketten online. Voor katten, honden, knaagdieren, vissen en reptielen zijn er verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen. In het kerstpakket zitten een aantal leuke producten, van voederbakken, tot speeltjes, tot voeding. Alles om samen met uw huisdier er een gezellige en warme kerst van te maken!

Naast het uitbreiden van het assortiment, heeft Miscota ook een nieuwe website. Een nieuw design, maar met nog precies dezelfde functies. Genoeg redenen om een kijkje te nemen op miscota.nl.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van MiscotaNederland: