Op date tijdens de "Ik-jij-wij(n) route"

Persbericht geplaatst door Anne op 24-02-2016
Wijnroute
UTRECHT – Op zondagmiddag 20 maart wordt de lente gevierd met de ‘Ik-jij-wij(n) route’. Voor nieuwsgierige, breed geïnteresseerde en avontuurlijke singles van 33 t/m 45 jaar. Bij iedere locatie ontmoet je een nieuw groepje van het andere geslacht. Samen krijg je uitleg over de wijn die je drinkt en kan je genieten van lekkere borrelhapjes.

Organisator Anne de Goede: “Ik ben ervan overtuigd dat je elkaar beter leert kennen wanneer je samen iets te doen hebt. Op iedere locatie ligt er een kleine opdracht klaar die ervoor zorgt dat het gesprek het alledaagse ontstijgt. Door de speelse opzet blijft het niet bij van die ‘standaardgesprekjes’ over leeftijd en beroep. De wijn helpt daar natuurlijk ook een beetje bij. Luchtig en tegelijkertijd persoonlijk”.

Ben je single, vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en houd jij wel van een wijntje?
Dan is deze wijnroute iets voor jou! Kom het zelf ervaren! Start om 15:30 uur. Met vanaf 18:30 uur een gezamenlijke eindborrel. Locatie: 3 locaties in Utrecht centrum, startpunt is wisselend.
De kosten zijn € 34,50, inclusief 3 glazen wijn en borrelhapjes. Meld jij je vóór 12 maart aan dan betaal je € 29,50 i.p.v. € 34,50.
Aanmelden kan t/m vrijdag 18 maart via www.blikenblooz.nl/aanmelden