Op werkdagen voor 17.00 uur besteld dezelfde dag verstuurd

Persbericht geplaatst door lieke op 31-01-2013

Vanaf nu is het bij Frederique’s Choice mogelijk om tot 17.00 te bestellen en de volgende dag te laten bezorgen bij de ontvanger. We kunnen de bloemen bezorgen op elk gewenst adres in Nederland en België. Van dinsdag tot en met zaterdag kunnen we in deze landen bloemen leveren.

Frederique's Choice is het eerste bloemenmerk ter wereld. We bezorgen de bloemen in een schitterende verpakking en leveren gegarandeerd bloemen van de beste kwaliteit. De bossen bloemen komen rechtstreeks van de kweker en worden op één centraal punt in Nederland handgebonden vervaardigd. Zo krijgt elke klant dezelfde herkenbare kwaliteit en zijn de bloemen vaak nog verser dan bij de bloemist. Bestel de bloemen eenvoudig online en ervaar het zelf.

De bezorgdag kunt u in het bestelproces zelf bepalen. Het is mogelijk om al een jaar van te voren uw bestelling te plaatsen. Zo kunt u voor het gehele jaar alle verjaardagen inplannen en bent u er zeker van dat de bloemen bezorgd worden op de dag dat u dat wilt en u nooit een verjaardag vergeet. We kunnen uw bloemen bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag. Op feestdagen en eventueel dagen die vallen na een feestdag kunnen we geen bloemen bezorgen. De dagen dat we geen bloemen kunnen bezorgen kunt u niet selecteren in het bestelproces. Zo kunt u gemakkelijk de dagen zien wanneer we wel bloemen kunnen bezorgen en de dagen wanneer we geen bloemen kunnen bezorgen.

Bedenkt u zich op het laatste moment dat morgen uw oma jarig is? Voor 17.00 uur besteld is morgen geleverd op het gewenste adres in Nederland of België. Bekijk onze collectie en ervaar het zelf.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Frederique’s Choice

Tel: 074-255 1875

e-mail: info@frederiqueschoice.com

website: http://nl.frederiqueschoice.com/