Op zoek naar een origineel kerstcadeau?

Persbericht geplaatst door Arabian Night op 12-12-2012
Op zoek naar een origineel kerstcadeau?

Wilt u een echt origineel kerstcadeautje voor iemand kopen, dat kan bij Arabian Night! www.arabiannight.nl

Arabian Night is een webshop in Marokkaanse artikelen gevestigd in Helmond. De artikelen in de webshop zijn ambachtsproducten uit Marokko, handgemaakt en eventueel ook handbeschilderd. Artikelen kunnen verzonden worden, maar mogen ook afgehaald worden, dat scheelt verzendkosten!

Denk eens aan een klein wellness setje bestaande uit een Marokkaans aardewerk kommetje met scrubwashandje en Marokkaanse argan olie of zwarte zeep. Deze zeep wordt in of op het washandje gedaan. Door het scrubben met het ruwe washandje verbetert de stofwisseling en de bloedomloop in de huid.

Of een ‘beginners theesetje Marokkaanse thee’ dat kan bestaan uit Marokkaanse theeglaasjes, zwarte thee die Marokkanen gebruiken om hun bekende overheerlijke muntthee mee te zetten (Gunpowder thee uit China), theeboekje, flesje rozenwater (voor in de thee) en een Marokkaans aardewerk kommetje erbij. Muntthee is immers een zeer belangrijke drank in Marokko die uit die kleine theeglaasjes wordt gedronken!

Of mooie blokkaarsen om het in deze herfst of komende winter lekker knus te maken in huis. De blokkaarsen zijn van was en de motieven in de blokkaarsen verspreiden een heel mooi apart sfeertje in huis.

Of een paar leuke handgemaakte aardewerk kommetjes, geheel handbeschilderd.

Tenslotte het tajine cadeaupakket, bestaande uit een tajine met een kookboek voor de tajine. Een tajine is een aardewerken stoofpot die vooral in de Marokkaanse keuken wordt gebruikt om heerlijke stoofpotjes te maken. Tajines worden zowel gebruikt om groente-, vlees- als visgerechten te bereiden.

Arabian Night heeft naast genoemde artikelen vele andere prachtige Marokkaanse artikelen en mooie woonaccessoires te koop zoals bijvoorbeeld lampen, spiegels, kussens, dienbladen, Marokkaanse theepotten, handira’s, enz.

Kijk dus snel eens op www.arabiannight.nl