Opa & Oma Dag in Winkelhart Etten-Leur

Persbericht geplaatst door Clickr op 02-05-2016
Opa & Oma Dag in Winkelhart Etten-Leur
P E R S B E R I C H T

Woensdag 4 mei
Opa & Oma Dag in Winkelhart Etten-Leur


Etten-Leur, 2 april 2016 – Op woensdag 4 mei is het Opa & Oma Dag in Winkelhart Etten-Leur. Het centrale thema van deze Opa & Oma Dag is Kunst & Cultuur, dus er vinden diverse culturele activiteiten plaats in het Winkelhart.

Op woensdag 4 mei is de terugkerende Opa & Oma Dag in Winkelhart Etten-Leur. Deze dag staat op 4 mei volledig in het teken van Kunst & Cultuur. Zo brengen het Theater van Ton Laros, het Nederlands Drukkerij Museum en de Van Gogh Kerk een bezoek aan het Winkelhart. Zij voorzien de bezoekers van meer informatie en organiseren diverse leuke activiteiten voor jong en oud!

Van Gogh inkleuren
De Van Gogh Kerk plaatst woensdag een groot schilderij met daarop een blanco portret van Vincent van Gogh in het overdekte winkelcentrum. Een ‘kunstenaar’ nodigt jonge en oudere bezoekers uit om en stukje van het portret in te kleuren. Het schilderij wordt vervolgens geëxposeerd tijdens ‘Van Gogh Leeft!’ van 27 mei t/m 5 juni 2016.

Over de Opa & Oma Dagen
Winkelhart Etten-Leur houdt iedere eerste woensdag van de maand een Opa & Oma Dag. Met deze dagen richt het Winkelhart zich op grootouders die samen met hun (klein)kinderen het centrum en de weekmarkt van Etten-Leur bezoeken. Voor jong en oud worden er diverse activiteiten georganiseerd. Kijk voor meer informatie op www.winkelhartetten-leur.nl