OpenText en Agis Zorgverzekeringen winnen VIP/Doc award

Persbericht geplaatst door Influx PR op 22-02-2011
OpenText en Agis Zorgverzekeringen winnen VIP/Doc award

PERSBERICHT

OpenText en Agis Zorgverzekeringen winnen VIP/Doc award ‘Applicatie van het Jaar’ 2010

OpenText StreamServe Persuasion StoryTeller winnaar in de categorie klantgerichtheid / interactie

Hoofddorp, 22 februari 2011 – Tijdens het VIP/Doc Gala 2010, op donderdagavond 17 februari jl. in Het hart van Holland in Nijkerk, werd de VIP/Doc award ‘Applicatie van het Jaar’ in de categorie klantgerichtheid / interactie aan OpenText toegekend voor de applicatie OpenText StreamServe Persuasion StoryTeller bij Agis Zorgverzekeringen. Ruim 130 documentprofessionals waren getuige van de prijsuitreiking die werd verricht door leden van de vakjury in samenwerking met presentator Toine van Peperstraten.

Het juryrapport over de winnende applicatie: “De toepassing van OpenText StreamServe PersuasionStoryTeller bij Agis Zorgverzekeringen heeft geleid tot een compleet nieuwe manier van klantcommunicatie die organisatiebreed is ingezet en wordt gedragen. Het resultaat is dat klantgroepen nu gestandaardiseerd en toch zo diep mogelijk gesegmenteerd worden benaderd met per doelgroep op maat samengestelde mailpacks. De productietijd van één aanbieding is teruggebracht van enkele maanden naar enkele weken en als het moet zelfs enkele dagen. De out of pocket kosten zijn sterk afgenomen, het proces is onder controle gebracht, de conversiecijfers nemen toe en de klant is meer tevreden dan voorheen. De jury was onder de indruk van de klantgerichtheid waarmee bij Agis deze applicatie is ontwikkeld en neergezet. De conclusie van de jury was dan ook dat Agis Zorgverzekeringen de award in de categorie klantgerichtheid / interactie heeft verdiend.”

Brian Reijengoud, Campagne Manager bij Agis Zorgverzekeringen: “We zijn uiteraard verheugd dat we de VIP/Doc award ‘Applicatie van het Jaar’ in ontvangst mochten nemen. We waren genomineerd in twee categorieën en zijn blij dat we in de categorie klantgerichtheid/ interactie hebben gewonnen. Door OpenText StreamServe PersuasionStoryTeller kunnen wij de doelgroep gerichte packs offreren.”

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText: “We zijn trots dat de jury van VIP/Doc magazine onder de indruk was van de klantgerichtheid waarmee OpenText StreamServe PersuasionStoryTellerbij Agis Zorgverzekeringen is ontwikkeld en geïmplementeerd. Met behulp van ons groeiende portfolio aan technologieën biedt OpenText klanten nieuwe manieren om de betrokkenheid van en interactie met klanten te vergroten. Deze technologieën omvatten social media, web experience management, mobiele toepassingen en nu ook de oplossing voor klantcommunicatie Persuasion – de eerste oplossing van StreamServe die is toegevoegd aan de OpenText ECM Suite.”

De Applicatie van het Jaar Award is een initiatief van VIP/Doc, het vakblad voor document-professionals. De award wordt in vijf categorieën uitgereikt, op basis van een juryrapport. Hierbij wordt onder meer gekeken naar innovatiegraad, borging in de organisatie en waarde voor de gebruikers. Ruim een week voorafgaand aan de gala-avond hadden alle genomineerden de kans zich persoonlijk te presenteren voor de jury, bestaande uit Hans Kaashoek (Strategy Partners), Jan Kloeze (hoofdredacteur VIP/Doc), Teun Putter (eindredacteur VIP/Doc) en Ed Boogaard (redacteur en analist).

Over OpenText
OpenText, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen, helpt organisaties bij het beheren van hun zakelijke content en het genereren van meerwaarde hieruit. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen. In samenwerking met onze klanten en partners brengen wij toonaangevende Content ExpertsTM bijeen om organisaties te helpen bij het vastleggen en behouden van corporate geheugen, verhoging van de merkwaarde, automatiseren van processen, beperken van risico's, compliance beheer en verbetering van het concurrentievermogen. Meer informatie is te vinden op www.opentext.com

Voor redactionele informatie/beeldmateriaal:
OpenText,
Influx PR - Gerline van Wijnen/Hilde Mussche, tel: +31 (0)55 3663034, e-mail: opentext@influx-pr.com(0511)

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: