OpenText: I.R.I.S. eerste partner in Nederland voor Content Server 10 en BPM

Persbericht geplaatst door Influx PR op 25-07-2011
OpenText: I.R.I.S. eerste partner in Nederland voor Content Server 10 en BPM

Meerssen, 25 juli 2011 Na vele succesvolle implementaties van de OpenText ECM Suite isI.R.I.S. – gespecialiseerd inIntelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT)– nu ook de eerste partner in Nederland die de implementatie verzorgt van Content Server 10 in combinatie met BPM (Business Process Management).

I.R.I.S. en OpenText werken al jarenlang intensief samen. Toen Open TextTM– toonaangevend leverancier van ECM-softwareoplossingen – eind 2010 de ECM Suite 2010 op de markt bracht, ondernam I.R.I.S. meteen actie. Alle implementatieconsultants volgden een (her)certificeringstraining en slaagden daarvoor met vlag en wimpel. Verder werden alle add-on-modules van I.R.I.S. voor de OpenText ECM Suite geüpgraded naar de nieuwe versie.

Op dit moment werkt I.R.I.S. aan de implementatie van Content Server 10 inclusief BPM bij een van de grootste kredietverstrekkers in Nederland. Deze software is de spil binnen een groter BPM-programma, waarvan enkele honderden medewerkers gebruik zullen maken. Daarnaast zijn de voorbereidingen voor implementaties bij andere organisaties in volle gang.

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText: “Ik ken I.R.I.S. als een bedrijf dat altijd voorop loopt en ook wil blijven lopen. De actie die zij ondernomen hebben toen de nieuwe versie van Content Server uitkwam, bevestigt dat beeld. Wij zijn natuurlijk trots op zo’n proactieve partner, die onze producten met veel kennis en ervaring succesvol weet te implementeren bij uiteenlopende bedrijven.”

Rick Gruijters, Business Development Manager bij I.R.I.S. Nederland: “I.R.I.S. wil projecten altijd op een zo hoog mogelijk niveau uitvoeren; dat geldt ook voor opdrachten van onze partners. We waren dan ook zeer verheugd toen OpenText bevestigde dat wij de enige partner in Nederland zijn die Content Server 10 inclusief BPM volledig gecertificeerd mogen implementeren.”

I.R.I.S. Nederland BV – Markt 10 – 6231 LS Meerssen
Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
e-mail:
info@iriscorporate.cominternet: www.ecm.irislink.com- www.iriscorporate.com.

Over OpenText
OpenText, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen, helpt organisaties bij het beheren van hun zakelijke content en het genereren van meerwaarde hieruit. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen. In samenwerking met onze klanten en partners brengen wij toonaangevende Content ExpertsTM bijeen om organisaties te helpen bij het vastleggen en behouden van corporate geheugen, verhoging van de merkwaarde, automatiseren van processen, beperken van risico's, compliance beheer en verbetering van het concurrentievermogen. Meer informatie is te vinden op www.opentext.com.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op www.ecm.irislink.comen www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons / Corrie Lalkens - Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn.
Tel.: 055 366 3034, e-mail: jakob@influx-pr.com/ corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: