OpenText verwelkomt Luxon tot het OpenText SAP competentieprogramma

Persbericht geplaatst door Influx PR op 11-06-2012
OpenText verwelkomt Luxon tot het OpenText SAP competentieprogramma

Hoofddorp/ Zaltbommel – 7 juni 2012 Luxon, HR/ICT-dienstverlener op het gebied van SAP-consultancy, is toegetreden tot het partner program for SAP Competence van OpenText. Deelname aan dit programma houdt in dat Luxon OpenText SAP Employee File Management intensief gaat inzetten bij klanten voor het beheer van digitale personeelsdossiers. De oplossing ondersteunt bedrijven bij het creëren van volledige digitale records van alle documenten op de HR-afdeling, zodat deze direct opvraagbaar en inzichtbaar zijn. Administratieve taken zijn snel en makkelijk uit te voeren waardoor bedrijven een ware efficiencyslag kunnen maken.

Luxon ondersteunt bedrijven bij het realiseren van hun doelstellingen op het snijvlak van Human Resource Management en Informatietechnologie. Hierbij stelt Luxon vijf pijlers centraal voor een goed en betrouwbaar systeem: projectmanagement, HR-businessconsultancy, SAP-expertise, beheer en procesondersteuning. Het uitgangspunt van Luxon is om bestaande en nieuwe HR-processen te optimaliseren en te integreren met behulp van SAP-technologie.

Marco Doorakkers, directeur van Luxon: “Al sinds de oprichting van Luxon in 2008 zien wij bij onze klanten een groeiende vraag naar digitale records op de HR-afdeling. Veel klanten kijken al om zich heen, maar weten niet precies hoe ze deze stap moeten maken. Door middel van het partnership met OpenText kunnen wij hen hierbij ondersteunen. Wij beschikken nu over directe toegang tot de ruime, wereldwijd opgedane kennis van OpenText. Samen met OpenText zetten we deze intensief in bij onze klanten om de kwaliteit van implementaties van SAP Employee File Management by OpenText te waarborgen. Medewerkers op de HR-afdeling kunnen alle papieren en elektronische documenten die gerelateerd zijn aan werknemers, gepensioneerden, uitzendkrachten en sollicitanten uit het digitale personeelsdossier halen.”

Doorakkers vervolgt: “De toetreding tot dit competentieprogramma biedt de mogelijkheid om ons als bedrijf te onderscheiden in OpenText-SAP-oplossingen. De eerste implementaties verzorgen we nog samen met OpenText zodat onze medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen op het gebied van SAP Employee File Management. Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze klanten nu een interessante extra service kunnen bieden!”

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText: “Luxon is een ambitieuze HR/ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen. De medewerkers zijn topspecialisten en onderscheiden zich door hun ruime kennis, ervaring en toewijding. Wij zijn dan ook verheugd om Luxon tot ons partnerprogramma te kunnen verwelkomen!”

OpenText International BV – Zuidtoren, Taurusavenue 15, 2132 LS Hoofddorp – T +31 (0)23 5652333

Luxon, Hogeweg 21, 5301 LB Zaltbommel, T. +31 (0)418 510380

Voor de redactie:

Over Luxon
Luxon is een ambitieuze HR/ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP oplossingen en ondersteunt organisaties in het realiseren van hun doelstellingen op het snijvlak van Human Resource Management en Informatietechnologie. Daarbij focust Luxon zich op de vijf essentiële pijlers voor een goed en betrouwbaar systeem: project management, HR business consultancy, SAP expertise, beheer (continuïteit en optimalisatie) en procesondersteuning (zoals salarisverwerking). Uitgangspunt is het optimaliseren en integreren van bestaande en nieuwe HR processen, met behulp van SAP technologie. Luxon is opgericht in 2008 en gevestigd in Zaltbommel (direct aan de A2). Voor meer informatie: www.luxon-erp.com

Over OpenText
OpenText, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen, helpt organisaties bij het beheren van hun zakelijke content en het genereren van meerwaarde hieruit. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen. In samenwerking met onze klanten
en partners brengen wij toonaangevende Content ExpertsTM bijeen om organisaties te helpen bij het vastleggen en behouden van corporate geheugen, verhoging van de merkwaarde, automatiseren van processen, beperken van risico's, compliance beheer en verbetering van het concurrentievermogen. Meer informatie is te vinden op www.opentext.com

Voor redactionele informatie:
OpenText,
Influx PR - Gerline van Wijnen/Hilde Mussche, tel: +31 (0)55 3663034, e-mail: opentext@influx-pr.com

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: