Optimaliseer uw werkplek met akoestisch comfort – Akoesta.com

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 30-08-2014

Akoesta staat voor comfort middels akoestische oplossingen. Bijvoorbeeld voor callcenters, in het kantoor, bij de kinderopvang, in horecagelegenheden, in school of thuis.

Wandpanelen

De akoestische wandpanelen van Akoesta lenen zich voor structurele integratie maar zijn ook flexibel inzetbaar. De wandpanelen zijn flexibel aangezien ze zeer handig te monteren zijn. De benodigde afmetingen zijn te bepalen door persoonlijke metingen en advies. De wandpanelen kunnen naar wens opvallend of onopvallend geplaatst worden. Ze kunnen in ieder gewenste kleur geleverd worden waardoor ze perfect bij uw interieur zullen passen.

Scheidingswanden

Akoestische scheidingswanden van Akoesta kunnen in een handomdraai vergaderruimten creëren. Hiermee zorg je voor individuele werkruimten die privacy en comfort faciliteren. Intieme ruimten waarin gasten en relaties elkaar kunnen treffen. De flexibele toepassingen van Akoesta room dividers zijn talloos. Dat geldt ook voor de afmetingen en vormen van de scheidingswanden.

Callcenter akoestiek

Goede akoestiek is van essentieel belang in een kantoorruimte waar veel gebeld wordt.Dit geeft veel rust voor de telemarketeers, waardoor men zich beter kan concentreren op het gesprek. Dat creëert bij de mensen “aan de andere kant van de telefoon” een persoonlijk gevoel. Akoesta verzorgt akoestische panelen, speciaal voor callcenter omgevingen.

Wilt u meer weten over Akoesta? Kijk dan op http://www.akoesta.com.