Oranjebal Londen daverend succes voor War Child

Persbericht geplaatst door ConnectingVenues op 03-12-2012
Oranjebal Londen daverend succes voor War Child

Vorige week zaterdag vond de 16e editie van het Oranjebal in The Brewery in Londen plaats. Voor Nederlandse expats het benefiet gala en sociale highlight in Londen. Connecting Venues had dit jaar de eer om samen met een commissie van vrijwilligers de planning en de uitvoering van het evenement te verzorgen.

De avond werd op warme wijze geopend door Ambassadeur Laetitia van den Assum, voor wie dit het een van haar eerste openbare optredens was sinds haar aanstelling als Ambassadeur in Londen. Presentatie werd deels verzorgd door Lieke van Lexmond en Jens Timmermans die namens 538 voor War Child aanwezig was en indruk maakte met zijn persoonlijke film verslag uit Sierra Leone.

Tijdens de avond werd door middel van een veiling, de verkoop van chocolade letters en een loterij meer dan € 18.000,- opgehaald voor 538 voor War Child. Het meest succesvolle veilingstuk bleek het unieke kunst werk van Joseph Klibansky, ontworpen voor het album ‘Universal Religion Chapter 6’ van Armin van Buuren.

Na het diner barstte het feest pas echt los met S.H.E. Band en achter de draaitafel Dj Jens Timmermans en Lucash.

Het thema van het evenement was Delfst blauw en werd tot in de kleine details doorgevoerd, waardoor de Hollandse gezelligheid echt voelbaar was.

“Fantastisch dat wij aan dit succesvolle initiatief hebben kunnen bijdragen. Na de vele positieve reacties, denk dat we dit jaar zeker een standaard hebben neergezet voor de toekomst”, aldus Denise Zijlstra Managing Director van Connecting Venues.

Voor de redactie:

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Denise Zijlstra

denise@connectingvenues.com

De naam Connecting Venues graag linken aan www.connectingvenues.com

+44 20 7727 8780

deel deze pagina: