Overname H & P Etiketten GmbH door Svend Jørgensen en Jens Brusgaard.

Persbericht geplaatst door SentegaMedia op 10-07-2012
Overname H & P Etiketten GmbH door Svend Jørgensen en Jens Brusgaard.

Svend Jørgensen en Jens Brusgaard, tevens ook eigenaren van Sentega Etiketten bv te Utrecht, hebben met ingang van 1 juli 2012 alle aandelen in H & P Etiketten GmbH in Salzbergen, Duitsland, overgenomen. Dit bedrijf is een succesvol familiebedrijf met focus op hoogwaardige etikettenoplossingen voor een breed scala aan klanten .

De overname betekent voor beide bedrijven een belangrijke uitbreiding van de marktmogelijkheden. De klanten van H & P Etiketten krijgen toegang tot de innovatieve Xonad© en andere producten van Sentega en Sentega breidt haar productpaket op de Nederlandse markt uit met o.a. de multilayer etiketten van H & P. De klanten van beide bedrijven zullen hierdoor nog beter bediend worden door een leverancier met een complete product portefeuille.

“We zien dit als een win-winsituatie voor zowel klanten als voor H & P Etiketten en Sentega Etiketten en het onderstreept onze commitment om onze klanten een “one-stop shop” te bieden voor al hun behoeften op etiketten gebied, inclusief aanverwante producten zoals thermo transfer linten en printers” zegt Jens Brusgaard, algemeen directeur en medeeigenaar van Sentega Etiketten. “Dit verbreedt onze dekking van de markt zowel qua producten als qua geografische dekking en maakt ons samen nog beter in staat om in te spelen op, en investeren in, nieuwe ontwikkelingen”.

“Beide bedrijven blijven zelfstandig opereren in de huidige vorm en onder eigen naam en we zijn zeer verheugd op het feit dat de voormalige directeur-eigenaar van H & P Etiketten, de heer Hollermann, aan blijft als directeur van H & P Etiketten”.

Voor de redactie:

Achtergrondinformatie:
Sentega Etiketten BV is een vooraanstaande etikettendrukkerij, gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor de VIP markt, met vestigingen in Nederland, Duitsland , Frankrijk en het Verenigd Koningrijk.

Contactgegevens:
Jens Brusgaard
Algemeen directeur

Sentega Etiketten BV

Jens.Brusgaard@Sentega.com
030 – 2632341

deel deze pagina: