P+P Pöllath + Partners kiest I.R.I.S. voor de implementatie

Persbericht geplaatst door Influx PR op 21-03-2011
P+P Pöllath + Partners kiest I.R.I.S. voor de implementatie

Meerssen/Berlijn, 21 maart 2011 Advocatenkantoor P+P Pöllath + Partners heeft I.R.I.S. geselecteerd voor de implementatie van Autonomy's iManage WorkSite. I.R.I.S. is gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT). De iManage WorkSite oplossing zal P+P Pöllath + Partners helpen de voortdurend stijgende hoeveelheid digitale data te beheren.

Met drie kantoren in Duitsland en bijna 300 medewerkers in totaal heeft P+P te maken met een grote hoeveelheid digitale data, zoals kantoordocumenten en e-mails. “Het aanbrengen van een organisatorische structuur en het beheer van deze data werd steeds complexer en tijdrovender”, zegt Marcus Märthesheimer, IT-manager bij P+P Pöllath + Partners. “Daarom hadden we behoefte aan een geschikte oplossing, die ook rekening houdt met compliance issues. We zochten een oplossing die onze regels met betrekking tot databeveiliging aankan en die ook veilige externe toegang kan bieden. Nog een eis was een naadloze integratie met onze bestaande workflows, zonder dat het grote struikelblokken in het proces veroorzaakt.”

Autonomy iManage biedt de meest uitgebreide suite van informatiemanagementapplicaties op een enkel, gemeenschappelijk platform. Het wordt wereldwijd door meer dan 1400 advocatenkantoren gebruikt, waaronder 75 van de 100 beste advocatenkantoren ter wereld. Na een marktonderzoek bleek WorkSite het best aan de eisen van P+P Pöllath + Partners te voldoen. Märthesheimer: “Dit systeem is een gevestigde oplossing, vooral in de juridische markt in Europa. We hebben na een RfP-proces specifiek voor I.R.I.S. gekozen als implementatiepartner. Zij bewezen uitgebreide kennis te hebben van WorkSite zelf, en bovendien hebben ze veel ervaring opgedaan met het implementeren van WorkSite in de juridische sector.”

Dries Ausems, Business Development Manager, I.R.I.S. Nederland:
“De gecombineerde functionaliteit op het gebied van samenwerking, portaltoegang, kennismanagement en workflow maakt WorkSite het platform voor advocatenkantoren over de hele wereld. Onze ervaring met het implementeren van deze oplossing in de juridische sector bleek opnieuw een beslissende factor te zijn voor onze klanten, en in dit geval voor P + P Pöllath + Partners. We verwelkomen P + P Pöllath + Partners graag als onze klant.”

Over P+P Pöllath + Partners
P + P richt zich voornamelijk op twee gebieden: transacties (zoals private aandelen, fusies & overnames, risicodragend kapitaal, vastgoed) en asset management (zoals successie, trusts, fondsen, onroerend goed). Op deze gebieden behoren P + P-adviseurs steeds tot de top van professionele lijsten in nationale en internationale onderzoeken. Sinds de oprichting in 1997 is P + P gegroeid tot een kantoor met ongeveer 90 advocaten (en bijna 300 medewerkers in totaal) in Berlijn, München en Frankfurt/M. Meer informatie op: www.pplaw.com.

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.

Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op www.ecm.irislink.comen www.iriscorporate.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons / Corrie Lalkens - Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn.
Tel.: 055 366 3034, e-mail: jakob@influx-pr.com/ corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: