Padprop, De ultieme iPad stand voor thuis en onderweg

Persbericht geplaatst door laptopcomfort op 18-04-2012

Ontworpen voor gebruik op schoot, en voor gebruik op tafel of bureau. Instelbare kijkhoek.

De ultieme iPad stand voor thuis en onderweg
De Padprop is een eenvoudige en makkelijk draagbare iPad standaard, ontworpen voor diverse toepassingen. Ideaal te gebruiken voor woon/werkverkeer in bus of trein, op uw bureau op kantoor of ontspannen op de bank met familie of vrienden, de Padprop is er voor gemaakt.
De Padprop is een draagbare standaard voor de iPad die iets unieks biedt: een goede typ hoek zowel bij gebruik op tafel of bureau als ook om tussen je bovenbenen te klemmen. Gemaakt van zeer licht en sterk materiaal met aan de achterkant van het apparaat een slimme opbergruimte, speciaal ontworpen voor het opbergen van Apple oordopjes.
Het gewicht van de Padprop is slechts 50 gram. De Padprop is zeer robuust, maar comfortabel in gebruik. De Padprop past makkelijk in uw tas naast uw iPad. De geïntegreerde oordopjes opslagring, maakt dat de oordopjes altijd bij de hand zijn wanneer u ze nodig hebt.

Bedrieglijk eenvoudig
De Padprop lijkt een eenvoudige product. Maar naast zijn eenvoud is het een veelzijdig produkt met de mogelijkheid om uw iPad te gebruiken in de exacte hoek die u nodig heeft, moeiteloos en snel.
Montage van de Padprop vergt slechts enkele seconden. Schuif de houder vanaf de boven-of onderkant op uw iPad en hij is klaar voor gebruik.
Om de hoek aan te passen schuift u de Padprop omhoog of omlaag over uw iPad. De goede pasvorm, voorkomt dat uw iPad naar beneden glijdt, zoals kan gebeuren bij andere standaards.

Laptopcomfort.nl
Link: http://is.gd/QxUtkT