Parfum online kopen steeds populairder

Persbericht geplaatst door saravdbrom op 05-11-2012
Parfum online kopen steeds populairder

Parfum online kopen wordt steeds populairder. Veel mensne willen deze namelijk niet meer in winkels kopen. Mensen hebben het namelijk steeds drukker en dus geen tijd meer om naar winkels te gaan. Gelukkig kunnen mensen tijd besparen door online te gaan shoppen. Het is niet voor niets dat online winkels ook dit jaar weer een groei doormaken van ruim 8%. Dit in tegenstelling tot de stenen winkels, die steeds minder verdienen. Online shoppen is dan ook veel makkelijker dan urenlang door winkelstraten slenteren voordat je vindt wat je nodig hebt.

Parfum uitzoeken
Veel mensen hebben moeite met het uitzoeken van het juiste flesje parfum. Hieruit blijkt wel het voordeel van een winkel, want daar kan het parfum uitgeprobeerd worden en kan er om advies gevraagd worden. Dit advies kan echter ook online gegeven worden, want parfum webshops zoals Online Parfumerie Shop bieden bijvoorbeeld ook een livechat aan, waardoor er meteen vragen gesteld kunnen worden aan de medewerkers. Dit soort technische mogelijkheden nemen de behoefte aan een stenen parfumwinkel steeds meer weg.

Goedkoper
Online winkels zijn over het algemeen ook een stuk goedkoper dan stenen winkels. Webshops die handelen in parfum hebben dan ook veel minder kosten dan winkels zoals Douglas. Denk alleen al aan de kosten voor het pand die bespaart worden. Online shoppen loont!

deel deze pagina: