Partnership tussen Kronos en SuccessFactors helpt organisaties bij een cloud-gebaseerd management

Persbericht geplaatst door bluechilli op 15-05-2013

Brussel, 14 mei 2013 - Kronos, wereldleider in oplossingen voor het beheer van werkkrachten (Workforce Management),kondigt een samenwerking aan met SuccessFactors, een SAP bedrijf en toonaangevende speler op het vlak van cloud-gebaseerde uitvoeringssoftware, om wereldwijd actieve bedrijven de mogelijkheid te bieden voor een efficiënter beheer van hun werkkrachten. Dit partnership zal bijdragen aan een integraal beheer van de werkkrachten, human resources, loonadministratie en talenten, gebundeld in de cloud.

Belangrijkste feiten

Het aanbod van beide partners helpt bedrijven met:

 • Een oplossing voor een wereldwijd beheer van werkkrachten – Voortbouwend op succesvolle implementaties in vele landen, bieden Kronos en SuccessFactors een wereldwijde expertise en de capaciteit om te voldoen aan de ingewikkelde werkwetgeving, het salarisbeleid en hulp bij het verzekeren van een succesvol talentenmanagement. Omdat deze toepassingen cloud-gebaseerd zijn, kunnen bedrijven kosten besparen, tijd winnen bij de vorming van verantwoordelijken en werknemers en sneller nieuwe regels toevoegen aan het systeem. Ondernemingen worden zo wereldwijd reactiever dankzij een snelle doorstroom van informatie die voor een site, een regio, een land of voor het bedrijf in zijn geheel geconsulteerd kan worden.
 • Real-time rapportering mogelijk maken– Bedrijven kunnen de mogelijkheden vergroten waarop zij metingen en het beheer van prestatie-indicatoren verzorgen, en dit met real-time waarschuwingen te creëren voor mogelijke werkgerelateerde problemen. Dit helpt om het beslissingsproces, de reactiviteit en de efficiëntie te verbeteren.
 • De uitvoering laten overeenstemmen met de strategie– Deze oplossing verbindt de planning tools om zo te komen tot een beter inzicht in de personeelskosten, de uurroosters en de prestaties. Deze tool verlegt de functionele grenzen en helpt de overschakeling van strategie naar financiële resultaten verbeteren.
 • Het beoogde voordeel van de informatie-uitwisseling tussen Kronos en SuccessFactors gebeurt op 2 niveaus:

 • Het synchroniseren van informatie over de samenstelling van werkkrachten, kostencenters en betaalcodes;
 • Een aanbod dat helpt bij het beslissingsproces en de analyse om zo bedrijven te helpen bij hun activiteiten en bij het halen van bottom-line resultaten.
 • Enkele citaten

 • Aron Ain, CEO van Kronos Incorporated
 • “We zijn zeer tevreden om met SuccesFactors wereldwijd te kunnen samenwerken als partner voor werkkrachtbeheer. Onze gemeenschappelijke klanten zullen kunnen genieten van ons unieke partnership om in de markt toonaangevende, cloud-gebaseerde oplossingen aan te bieden.”

 • Shawn Price, voorzitter van SuccessFactors
 • “Dit partnership met Kronos is een goede zaak voor onze klanten die de reeds gemaakte investeringen willen behouden wanneer ze nu overstappen naar de cloud. Successfactors heeft een unieke plaats in de markt wanneer het gaat over het aanbieden van een end-to-end portfolio van aanwerving tot pensioen. Het integreert zowel rekrutering, opleiding, doelstellingen, performantiemanagement, verloning en analyse met HR in de cloud. En hoewel wij beschikken over het ruimste gamma van applicaties binnen de HCM-markt, is het domein HR geen eiland. Het partnership met Kronos biedt mogelijkheden voor integratie binnen het ecosysteem, wat een consistentere gebruikerservaring oplevert.”

 • Lisa Rowan, vice-voorzitster HR & Talent Research bij IDC
 • “Het beheer van menselijk kapitaal is het segment dat het snelst evolueert. De samenwerking tussen Kronos en SuccessFactors zal bedrijven een internationale, krachtige en cloud-gebaseerde tool bieden voor het beheer van hun menselijk kapitaal.”

  Links en nuttige informatie

 • Meer info tijdens de SAPPHIRE conferentie, die van 14 tot 16 mei plaatsvindt in Orlando (VS), bij Kronos (stand nr. 1522).
 • Meer over SuccesFactors
 • Volg Kronos op Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, en YouTube.
 • Consulteerde Kronos blogs over het beheer van werkkrachten.
 • Neem een kijkje op Time Well Spentvoor een ludieke kijk op het beheer van werkkrachten.
 • Over Kronos

  Kronos is wereldleider in Cloud-gebaseerde oplossingen voor het beheer van werkkrachten. Tienduizenden bedrijven verspreid over 100 landen – waarvan meer dan de helft deel uit maken van de Fortune1000 ®–gebruikenKronos-software om de arbeidskost te beheren, het risico op non-conformiteit te beperken en de productiviteit te verhogen. Voor extra informatie over de oplossingen van Kronos voor het beheer van tijd, activiteiten, planningen en afwezigheden, maar ook HR analysetools op maat van een welbepaalde sector, surf naar onze site: www.kronosglobal.be.
  Kronos: Workforce Innovation That Works™

  Perscontact
  Luc Engelbos – Blue Chilli
  Tel: +32 495 30 29 99
  Email: luc@bluechilli.be