Pasen is een (Paas) eitje voor Ontbijtservice Noorderland!

Persbericht geplaatst door noorderland op 06-03-2015
Pasen is een (Paas) eitje voor Ontbijtservice Noorderland!

Pasen, lente, tulpen, krokusjes, de dagen worden langer en lichter, voorjaarsbloemetjes staan in de bloei, het Paasontbijt komt eraan!

Om de Paasdagen feestelijk te beginnen kunt u nu uzelf, gezin of gezellig met z’n tweetjes of een ander verrassen met een goed gevuld, luxe Paasontbijt van Ontbijtservice Noorderland. Deze ontbijtservice verzorgt eerste en tweede Paasdag luxe Paasontbijten, gevuld met allerlei lekkernijen zoals roomboter Paasstolletjes, verse croissanten, Matzes, knapperige pistoletjes, fijne vleeswaren, gerookte zalm, luxe salades, diverse kaassoorten en natuurlijk chocolade Paaseitjes, aan alles is gedacht door PaasOntbijtservice Noorderland!

De regelmatig in de media”als best getest” ontbijtservice verzorgt tijdens de Paasdagen het Paasontbijt geheel in Paasstijl met o.a. Paasservetjes, paaseieren en aardewerk Paaseierdopjes.

Gemak dient de mens in dit geval en kunt u nu al voor de Paasdagen uw Paasontbijt bestellen bij de Ontbijtservice voor Groningen en Drenthe. Snel bestellen dan bent u er in ieder geval op tijd bij want tijdens Pasen draait deze Paasontbijtservice op volle toeren en vol is echt vol!

Gezellig met collega’s op de zaak aan het Paasontbijt? Ook voor bedrijven verzorgt Ontbijtservice Noorderland een uitgebreid Paasontbijtbuffet om de ochtend goed te beginnen!

Voor de redactie:

Meer info op www.ontbijtservice-noorderland.nl, voor contact: Charlotte Lagendijk 0616688744