Paul Turner heeft zijn dikke verleden gebundeld in een boek met twee edities

Persbericht geplaatst door Robocop op 27-08-2015
Verkrijgbaar in twee edities
Paul Turner – bekend van The Voice of Holland – heeft zijn ervaringen als dikke tiener opgeschreven.
In zijn tiener jaren woog Paul 125 kilo en dank zij zijn levensverhaal vond Paul Turner zichzelf terug. “door over de Paul van vroeger te schrijven vond ik mezelf terug, ik leerde van de kleine Paul en ging anders naar mezelf kijken.


Paul 29 jaar en afkomstig uit Essex speelde in zijn tiener jaren al in diverse musicals, zoals hij zelf zegt, als een behoorlijk dik kind. Ondanks zijn leven als dikke tiener was Paul een gelukkig kind met veel humor en zelfspot. Paul studeerde aan het Colin's Performing Arts College in Essex Tijdens de audities zei hij ook “Wat is leuker om te zingen en te dansen en jezelf voor schut te zetten voor geld? Door veel dansen verloor hij veel kilo's en speelde mee in diverse musical producties waaronder, Spirit of the dance, Magical Rhytms of Ireland, Aladdin, The Rocky Horror Picture Show en We Will Rock you.

Ook heeft Paul met vele Motown artiesten samengewerkt zoals Freda Payne, The Temptations en Percy Sledge. Het was de musical We will rock you dat hem naar Nederland bracht en uiteindelijk finalist werd met zijn excentrieke optreden in The Voice of Holland.

Paul: “een uitgever vroeg me mijn ervaringen als dik kind op te schrijven” en heeft geresulteerd tot een eerste boek met zelfs 2 edities “mijn strijd tegen de kilo's” en een jeugd editie “Kilo knaller”.

Beide edities zijn verkrijgbaar in alle boekwinkels en als E-book op 4 november 2015 en is nu al te reserveren bij o.a Bruna: Volwassen editie: https://www.bruna.nl/boeken/mijn-strijd-tegen-de-kilo-s-9789025868918
Kinder edtitie: https://www.bruna.nl/boeken/kiloknaller-9789025868901

Jeugd editie (bron WPG Kindermedia): "Paul heeft één allesverslindende passie: "Eten" Het liefst eet hij de hele dag door. Hij merkt wel dat anderen in de lengte groeien en hij in de breedte. Hij houdt van aandacht dus opvallen is geen probleem. Maar als iemand hem op een dag uitscheldt , verandert er iets.

Hilarisch en eerlijk verhaal over heel veel eten, doorzettingsvermogen en trots zijn op wie je bent.