Paul Turner tekent Platencontract, release nieuwe single

Persbericht geplaatst door Robocop op 12-04-2014
Paul Turner tekent Platencontract, release nieuwe single
Paul Turner tekent platencontract release nieuwe single

MBMG en Artist & Event Management zijn erg blij om aan te kunnen kondigen dat entertainer Paul Turner heeft besloten om zijn nieuwe single “Takin' over” via MBMG Records te gaan releasen.

De nieuwe single is geschreven en geproduceerd door Jeroen Nap (www.napmusic.nl) en Paul Turner. Voor Paul is het dubbel bijzonder omdat hij de tekst zelf heeft geschreven en samen met Jeroen het gehele productie proces doorgegaan is.
“Vanuit het niets is een single ontstaan waar wij super trots op zijn. Ik heb zoveel mogen leren de afgelopen maanden”, aldus Paul.

“Paul is een top entertainer met een bijzondere persoonlijkheid. Natuurlijk heeft hij het stigma van “weer een artiest uit een talentenjacht” om zich heen hangen maar ik ben ervan overtuigd dat hij nog heel veel mensen blij kan maken met zijn positieve energie en muziek”.

"Er is een plan, een doel, een droom en een realiteit” zegt MBMG’s oprichter Maarten Barf, "Niemand kan de toekomst voorspellen en het is nu aan de fans van Paul Turner om hier een succes van te maken”.

De release datum zal rond koningsdag zijn. Via de verschillende websites en social media zal de definitieve datum bekend gemaakt worden. Check www.mbmg.eu, www.planet-paul.com en www.artisteventmanagement.nl om op de hoogte te blijven!

Paul turner is te boeken via www.janvis.nl
Promotie/interviews en optredens kunnen worden aangevraagd voor radio en/of TV via ralph@artisteventmanagement.nl