PC Refresh opent serviceshop in Amsterdam voor reparaties aan computer en mobiel

Persbericht geplaatst door PCR op 13-03-2017
 PC Refresh opent serviceshop in Amsterdam voor reparaties aan computer en mobiel
Den Haag, maart 1017 - Gebruikers van computers en mobiele telefoons in Amsterdam kunnen voor reparatie en support vanaf nu terecht bij de nieuwe serviceshop van PC Refresh. Het van oorsprong Haagse bedrijf opent op 1 april (geen grap) de deuren aan de Roelof Hartstraat 52 in Amsterdam.

Zowel particulieren als ondernemers kunnen hier zes dagen per week zonder afspraak terecht met hun defecte computer, Mac, tablet en smartphone. Ook in Amsterdam streeft PC Refresh naar de bekende onovertroffen service:
 • Vrijblijvende diagnose
 • Reparaties binnen 24 uur
 • 2 jaar garantie op onderdelen en montage

 • Snelle 24-uurs service
  Het moeten missen van je computer of mobiel is in dit digitale tijdperk al snel een groot probleem. Daarom heeft PC Refresh de voorraden en procedures geoptimaliseerd voor de snelst denkbare service. Het resultaat is dat de meeste reparaties binnen 24 uur worden afgerond.

  Vrijblijvende diagnose
  Reparaties aan IT-apparatuur zijn complex, maar niemand zit te wachten op verrassingen. Daarom voert PC Refresh - voorafgaand aan een reparatie - altijd een vrijblijvende diagnose uit. Als de kosten van reparatie te hoog blijken, kan de klant het apparaat kosteloos weer meenemen.

  Certificering en garantie
  PC Refresh is zowel voor de zakelijke als particuliere markt ICTWaarborg gecertificeerd reparatiebedrijf, alsmede SBB erkend leerbedrijf. Reparaties worden door ervaren specialisten uitgevoerd met A-klasse onderdelen. Daarom kan PC Refresh een unieke garantie van 2 jaar geven op onderdelen en montage.

  Privacy Code
  Even uniek is de Privacy Code van PC Refresh, waaraan elke specialist gehouden is. Deze code waarborgt de vertrouwelijkheid van alle persoonlijke en zakelijke bestanden van klanten.

  Adres en openingstijden
  De vestiging aan de Roelof Hartstraat 52 is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Klanten zijn gedurende openingstijden welkom zonder afspraak.Meer informatie is te lezen op www.pcrefresh.com.
  deel deze pagina: