PEAK-IT interesseert MBO-scholieren voor een toekomst in de ICT

Persbericht geplaatst door PEAKIT op 25-04-2012
PEAK-IT interesseert MBO-scholieren voor een toekomst in de ICT
Naarden, 24 april 2012 – PEAK-IT is een actie begonnen om MBO leerlingen te interesseren voor de ICT. Innovatie en creativiteit zijn belangrijke eigenschappen voor de moderne ICT-er. Om deze eigenschappen te benadrukken start PEAK-IT een ontwerpwedstrijd voor MBO scholieren.

De wedstrijd bestaat uit het ontwerpen van een originele muismat en wordt op 15 scholen gehouden. Een onafhankelijke jury zal per school de leukste muismat uitkiezen. De winnende muismatten zullen na de zomervakantie op iedere school verspreid worden. Op vrijdag 8 juni vindt de spetterende finale plaats, waar de overall winnaar van de ontwerpwedstrijd bekend gemaakt wordt. Deze uiteindelijke winnaar ontvangt uit handen van ASUS een schitterende ASUS tablet.

Bij PEAK-IT staan de eigenschappen creativiteit, innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel. “Door middel van deze wedstrijd hopen wij de scholieren voor de ICT en PEAK-IT te winnen. “, zegt Manon Krijger, Corporate recruiter bij PEAK-IT. “ De jeugd heeft toch de toekomst en zeker in de ICT”

“Deze wedstrijd vraagt om creativiteit en innovatie en dat zijn nu precies de waarden die we terugvonden bij ASUS. ASUS kent een aantal unieke, innovatieve producten ”, stelt Fred van Slooten, Product en Marketing Manager bij PEAK-IT. “ Wij zijn dan ook verheugd dat ASUS PEAK-IT wilt ondersteunen in deze actie.”

PEAK-IT is altijd op zoek naar ambitieuze ICT professionals die voortdurend willen leren en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. PEAK-IT wil jonge professionals helpen hun dromen waar te maken door middel van opleidingen en uitdagende projecten. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij de PEAK-IT.

Wil jij meedoen? Kijk op www.peak-it.nl/muismat

Voor de redactie:

PEAK-IT (www.peak-it.nl) is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in Detachering voor Support en Beheer en Detachering van ICT specialisten, met optie tot overname. Ook specialiseert PEAK-IT zich in Co-sourcing op het gebied van Helpdesk en Beheer, ICT Outsourcing, ICT Projecten en Consultancy.
PEAK-IT telt in totaal ruim 400 medewerkers en is actief in heel Nederland en heeft onlangs een kantoor geopend in Keulen, Duitsland. Vanwege de continuïteit in flexibiliteit en kwaliteit, is PEAK-IT onlangs - voor de vierde keer op rij - door Deloitte uitgeroepen tot ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’.
deel deze pagina: