Pegasystems benoemt Robert Tas tot Chief Marketing Officer

Persbericht geplaatst door Influx PR op 03-03-2014
Pegasystems benoemt Robert Tas tot Chief Marketing Officer

Amsterdam, 3 maart 2014 - Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA) - het softwarebedrijf dat met behulp van Better Business SoftwareTM digitale organisaties ondersteunt om open te staan voor veranderingen en het realiseren van grotere klantbetrokkenheid en vereenvoudiging van operationele processen - heeft Robert Tas (45 jaar) benoemd tot Chief Marketing Officer en Senior Vice President. Tas gaat wereldwijd de marketing- en communicatiestrategie van Pegasystems aansturen.

Robert Tas is een marketing en operations manager met meer dan 25 jaar ervaring. Eerder was hij Managing Director, Head of Digital Marketing bij JP Morgan Chase & Co (JPMC). Tijdens zijn drie jaar bij JPMC heeft Tas de Digital Marketing Group wereldwijd opgebouwd en geleid, die zowel de groothandelsactiviteiten van JP Morgan als de consumentenactiviteiten van Chase omvatte. Voorafgaand aan JPMC was Tas een internetpionier in de digitale media-industrie, werkzaam bij bedrijven als Tacoda Systems, 24/7 Real Media en Sportgenic, een bedrijf dat hij oprichtte en werd verkocht aan Glam Media in 2010. Momenteel is Robert Tas bestuurslid van de Association of National Advertisers, de Ad Council en de Mobile Marketing Association.

"Robert's uitgebreide ervaring is een enorme aanwinst voor Pegasystems omdat wij onze wereldwijde expansie blijven continueren", stelt Alan Trefler, oprichter en CEO van Pegasystems. "Onze organisatie zal vooral profiteren van zijn bewezen kracht om merken binnen de technologie-industrie wereldwijd te helpen groeien, evenals zijn uitgebreide ervaring in marketinginitiatieven vanuit de opdrachtgeverskant."

"Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van het Pegasystems-team, omdat het bedrijf klaar is om de ??enorme kans te grijpen binnen de zakelijke softwaremarkt", aldus Robert Tas. "Het marktleiderschap van Pegasystems en hun toewijding op het gebied van innovatie en klantsucces hebben een fantastische basis gecreëerd voor verdere groei. Ik kijk uit naar mijn rol om marketinginitiatieven te ontwikkelen die bijdragen aan het vergroten van de algemene bekendheid van Pegasystems en de verdere groei en succes van de organisatie ondersteunen."

Voor de redactie:

Over Pegasystems
Pegasystems' Build for Change® Platform vormt het hart van de Better Business SoftwareTM. Het biedt zakelijke flexibiliteit en stelt toonaangevende organisaties in staat om snel de kloof tussen strategie en uitvoering te dichten en nieuwe kansen te grijpen. Pegasystems zet zijn leiderschap in Business Process Management (BPM), Multi-Channel Customer Relationship Management (CRM), Business Rules en Adaptive Analytics in om zijn relaties op unieke wijze de mogelijkheid te geven betrokken klanten te genereren, operationele processen te vereenvoudigen en Build For Change®. Voor meer informatie: www.pega.com.

All trademarks are the property of their respective owners

Voor redactionele informatie of een foto in hoge resolutie:
Influx PR - Gerline van Wijnen- tel: 055 366 3034, e-mail: pega@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: