Pegasystems erkend als leider in Gartner’s Magic Quadrant voor mobiele applicatie-ontwikkelplatforms

Persbericht geplaatst door Influx PR op 22-09-2014
Pegasystems erkend als leider in Gartner’s Magic Quadrant voor mobiele applicatie-ontwikkelplatforms

Het rapport evalueert Pegasystems’ completeness of vision en ability to execute

Amsterdam, 22 september 2014Pegasystems Inc.(NASDAQ: PEGA) – de softwareleverancier met krachtige tools voor digitalisering van organisaties, is geplaatst als leider in Gartner's "Magic Quadrant voor Mobile Application Development Platforms (MADP) van 2 september 2014."

Pegasystems levert het meest complete en flexibele ‘unified platform’ voor het ontwikkelen, implementeren, integreren en beheren van mobiele apps. Klanten kunnen elke Pega-toepassing mobiel maken en ontwikkelaars van mobiele diensten kunnen de uitgebreide Pega-omgeving benutten voor snelle integratie met de backend systemen van de organisatie.

"Aangezien de markt voor mobiele applicatie-ontwikkelplatforms sterk blijft groeien en ontwikkelen, rijst de vraag: Hoe nu verder?,” aldus het 2014 Gartner MADP Magic Quadrant. "Leveranciers hebben hun portfolio verbreed en verdiept om, in veel gevallen, te komen tot een robuust en zeer compleet mobiel ontwikkelplatform."

Organisaties gebruiken Pega's mobiele technologie om hun klanten van krachtige toepassingen op mobiele apparaten te voorzien die:

 • geschikt zijn voor e-ticketing;
 • Sms-berichten kunnen ontvangen van gepersonaliseerde zorgbeheerprogramma's;
 • de omgeving doorzoeken naar interessant onroerend goed;
 • rekeningen betalen;
 • rapporten van ongevallen opstellen, inclusief foto’s gemaakt met het apparaat;
 • klachten over klantenservice of producten vastleggen en opslaan;
 • samenwerken aan het verbeteren van toekomstige producten en diensten.
 • "We zijn blij met Gartner’s erkenning van ons leiderschap in de categorie Mobile Applications Development Platforms. Een van de belangrijkste momenten van de waarheid tijdens een customer journey is hoe klanten de interactie met een bedrijf via een smartphone, tablet of wearable ervaren", aldus Derk-Jan Brand, directeur Pegasystems Benelux. "Het is van belang om als organisatie een beveiligd mobiliteitsplatform te hebben voor het bouwen en beheren van die mobiele apps – en ook meteen te kunnen meten welke voordelen ze opleveren voor de business. Het is daarnaast minstens zo belangrijk dat de ontwikkelteams van mobiele applicaties beschikken over een modern, cloud-gebaseerd platform om snel prototypes te ontwikkelen, te testen en te implementeren."

  Een kopie van het rapport is beschikbaar via: http://ow.ly/B5Px8

  Voor de redactie:

  Over Pegasystems
  Pegasystems’ Build for Change® Platform vormt het hart van Better Business Software™. Het biedt zakelijke flexibiliteit en stelt toonaangevende organisaties in staat om de kloof tussen strategie en uitvoering snel te dichten en nieuwe kansen te grijpen. Als erkend leider in Business Process Management (BPM), Dynamic Case Management, Multi-Channel Customer Relationship Management (CRM), Business Rules en Adaptive Analytics stelt Pegasystems zijn relaties op unieke wijze in staat om met klanten te engageren, operationele processen te vereenvoudigen en van verandering een voordeel te maken. Voor meer informatie: www.pega.com.

  Voor redactionele informatie:
  Influx PR – Gerline van Wijnen– tel: 055 366 3034, e-mail: pega@influx-pr.com.

  deel deze pagina:
  Meestgebruikte trefwoorden
  van Influx PR: