Pegasystems geeft presentatie tijdens Trends in BPM 2011: het belang van agility voor bedrijfsproces

Persbericht geplaatst door Influx PR op 31-05-2011
Pegasystems geeft presentatie tijdens Trends in BPM 2011: het belang van agility voor bedrijfsproces

Amsterdam, 31 mei 2011 – Op 8 juni 2011 organiseert BPM-Forum Nederland Trends in BPM, het jaarlijkse congres over BPM-ontwikkelingen. Erik Moti en Maarten Krah – respectievelijk Senior Sales Architect en Technical Consultant – van Pegasystems verzorgen die dag een presentatie over wat agility is en wat het voor organisaties kan betekenen. Het congres vindt plaats bij Intres in Hoevelaken en de praktijkgerichte presentatie van Pegasystems ‘Agility Live’ staat om 12.00 uur op het programma.

Rob Walker,Vice-President Decision Management bij Pegasystems: “Klanten, de markt, leveranciers, wetgeving en nieuwe technologieën: het zijn allemaal aspecten die ervoor zorgen dat businessprocessen voortdurend aan verandering onderhevig zijn. Processen moeten daarom makkelijk aanpasbaar zijn, zodat incidentele, tijdelijke of structurele veranderingen direct kunnen worden doorgevoerd. Om uit te blinken, of zelfs te overleven, moeten organisaties agile zijn en agile blijven. Moti en Krah zullen tijdens hun presentatie duidelijk maken wat agility is en hoe bezoekers daar concreet mee aan de slag kunnen in hun eigen organisatie.”

Erik Moti heeft ruim 25 jaar ervaring met ICT. Als Senior Sales Architect helpt hij bedrijven hun IT-landschap dusdanig in te richten dat de continue stroom van veranderingen in bedrijfsvoering leidt tot concurrentievoordeel in plaats van ergernis. Maarten Krah heeft meer dan 15 jaar ervaring in Business Process Management. In zijn huidige functie als Technical Consultant is hij verantwoordelijk voor de ondersteuning van Pegasystems’ partners.

Nederland loopt voorop als het om BPM gaat. Er zijn inmiddels diverse Nederlandse BPM-ondersteunende softwareproducten op de markt. Wat zijn de BPM-ontwikkelingen? Hoe ver zijn Nederlandse bedrijven? Hoe doet men het in het buitenland? Wat zijn de ervaringen van mensen uit de praktijk? Wat staat op de BPM to-do-lijst? En wat staat op de verlanglijst? Op dergelijke vragen wil Trends in BPM 2011 een antwoord geven. Het congres is bedoeld voor een ieder die betrokken is bij het maken van strategische keuzes voor procesmanagement en de uitvoering daarvan, zoals procesarchitecten en –managers, businessanalisten, directieleden, controllers, financiële managers, lijn-, project- en kwaliteitsmanagers, workflowspecialisten, administratieve organisatoren, consultants, bedrijfskundigen en organisatieadviseurs en automatiseerders.

Pegasystems, Viñoly Building, Claude Debussylaan 20b, 1082 MD Amsterdam
Telefoon: 020 3057490, Website: www.pega.com.


Over Pegasystems
Pegasystems, leider in Business Process Management en Customer Relationship management (CRM) oplossingen, ondersteunt organisaties bij het verbeteren van customer loyalty, het genereren van nieuwe business en het verbeteren van productiviteit. Onze gepatenteerde Build for Change® technologie versnelt de ontwikkeling van kritische bedrijfsapplicaties door zakelijke doelstellingen direct vast te leggen, zonder handmatig te hoeven programmeren. Pegasystems maakt het voor klanten mogelijk om snel te kunnen anticiperen op veranderende marktomstandigheden en beter te presteren dan de concurrentie. Meer informatie over Pegasystems is te vinden op: www.pega.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR – Gerline van Wijnen / Corrie Lalkens – Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn. Tel: 055 366 3034, e-mail: gerline@influx-pr.com/ corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: