Pegasystems gepositioneerd als leider in Magic Quadrant CRM Customer Service Contact Centers 2012

Persbericht geplaatst door Influx PR op 25-04-2012
Pegasystems gepositioneerd als leider in Magic Quadrant CRM Customer Service Contact Centers 2012

Amsterdam, 25 april 2012 – Pegasystems (NASDAQ: PEGA), marktleider op het gebied van Business Process Management (BPM) en softwareoplossingen voor klantgerichtheid, is gepositioneerd als een leider in het Magic Quadrant voor CRM Customer Service Contact Centers, opgesteld door analistenfirma Gartner. Pegasystems werd gekwalificeerd als een leider, na evaluatie van tien leveranciers die ook zijn opgenomen in het rapport.

Volgens het rapport “beginnen de bedrijfseisen voor klantgerichtheid met consistente klantenservice via alle kanalen, waaronder sociale media”1. Het rapport signaleert ook een belangrijke verandering in de verwachtingen van klanten wat betreft social en mobile: “In 2013 zullen veel markten (zoals telecommunicatie, reisbranche, financiële diensten en hightech consumentenproducten) toegang tot mobiele gebruikers en deelname aan kenniscreatie impliciet opnemen in hun definitie van een CRM-customerservicecontactcenter. Gedurende 2012 en 2013 zal 15% van de klantenservicecenters ernaar streven agents real-time inzicht te geven in de activiteiten van de klant, zoals Facebook, op de website van de organisatie en meer.”1

De klanten van Pegasystems profiteren van een geünificeerde oplossing die multi-channel CRM biedt, waaronder nieuwe sociale en mobiele kanalen, met business-process-management, marketingautomatisering, predictive analytics, decision-management en dynamisch casemanagement. Klanten die gebruik maken van Pega’s bestaande cloudoplossing, kunnen moeiteloos switchen tussen publieke en on-premise-implementatiemodellen. Pegasystems versnelt de time-to-value met op maat gemaakte versies specifiek voor sectoren als verzekeringen, financiële diensten, gezondheidszorg, communicatie en overheid.

Alan Trefler, oprichter en CEO van Pegasystems:
“In de CRM-branche moeten we vandaag de dag de echte uitdaging van klantgerichtheid aangaan. De oude manier van klantenservice met servicekanalen als eilandjes die elkaar tegenwerken, komt niet meer tegemoet aan de hedendaagse mobiel en sociaal onderlegde consument. Bij Pegasystems zetten we ons in om de grootste organisaties wereldwijd te voorzien in de service- en multi-channelbehoeften. Het succes van onze klanten laat zien dat het tijdperk van monolithische, datagecentreerde CRM voorbij is. Vandaag de dag willen klantgerichte organisaties hun klanten meer invloed geven. Ze gebruiken o.a. Big Data bij analyses om service te voorspellen en te personaliseren en automatiseren op een slimme manier de vervulling van serviceverzoeken ongeacht het kanaal.”

1Gartner, Inc., “Magic Quadrant for CRM Customer Service Contact Centers, 2012,” Michael Maoz, Apr. 12, 2012

Voor de redactie:

Pegasystems, Viñoly Building, Claude Debussylaan 20b, 1082 MD Amsterdam
Telefoon: 020 3057490, Website:
www.pega.com.

About the Magic Quadrant
Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Over Pegasystems
Pegasystems, leider in Business Process Management en Customer Relationship Management (CRM)-oplossingen, ondersteunt organisaties bij het verbeteren van customer loyalty, het genereren van nieuwe business en het verbeteren van productiviteit. Onze gepatenteerde Build for Change® technologie versnelt de ontwikkeling van kritische bedrijfsapplicaties door zakelijke doelstellingen direct vast te leggen, zonder handmatig te hoeven programmeren. Pegasystems' flexibele on-premise en cloud gebaseerde oplossingen maken het voor klanten mogelijk om snel te kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden om de concurrentie te snel af te zijn. Meer informatie over Pegasystems is te vinden op: www.pega.com.

Voor redactionele informatie:
Influx PR – Gerline van Wijnen / Corrie Lalkens – tel: 055 366 3034, e-mail: pega@influx-pr.com.

Overige bronnen:
Voor een gratis download van dit rapport van Pegasystems:http://www.pega.com/resources/gartner-magic-quadrant-for-crm-customer-service-contact-centers-2012

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: